tiistai 31. maaliskuuta 2009

Synttärikaakkua






Nemin syntymäpäivänä koirat saivat aitoja ruotsalaisia lihapullia, nakin ja jakoivat maksalaatikon puokkiin (eivät varmaan olisi jakaneet, josta niiltä olisi kysytty ).


Merrin synttärinä "kaakut" olivat lähessamanlaiset kuin muutama päivä aikaisemmin Nemin juhlapäivänä. Tällä kertaa koirat söivät lihapullia, light-nappuloita, tonnikalaa sekä maksalaatikkoa.

Niin juhlapäivänä kuin yleisestikin koirien ruokailu menee seuraavanlaisen kaavan mukaan. Ensin tosin Merri istuu keittiössä tuijottaen kiinteästi tiskipöytää, missä yleensä koirien kupit ovat. Samalla Nemi lauleloo ja kutsuu/komentaa meitä ruokkimaan itseänsä. Kun laulelot ovat tehonneet Nemin mielestä tarpeeksi hyvin se asettuu jo istumaan/ seisomaan keittiön "kynnykselle". Nemi kun on pienestä pitäen opetettu siihen, että yleensä ruuan saa vasta malttiharjoituksen jälkeen.




Merri menee jo maihin "tätäkö se Kaisa tarkoitti, jos en kerta istumalla saa lupaa mennä syömään, niin ehkä se halusi mun makaavan?" Nemi sen sijaan napottaa just siinä mihin käsky kävi.

Merrikin takaisin ylös, vielä tovi ja sitten lupa mennä syömään eli "saa". Matto menee rullalle kun koirat kiihdyttävät omille ruokakupeilleen.




Koirat omissa ruokanurkissaan.



Nemin kuppi löytyy yleensä huoneen nurkasta ruokailun jälkeen...

Jahka molemmat ovat syöneet ruokansa on lupa tarkistaa toisen kuppi.


Nemi Merrin kupilla ja...



...Merri Nemin kupilla, tässä vaiheessa Nemi tietty kiinnostuu Merrin puuhista ja ryntää myös paikalle.


Sitten pitää nuohuta vielä nurkat yms paikat josko jostain löytyisi vielä jotain syötävää.


Ja ihan lopuksi käydään vesikupilla.

Ei kommentteja: