torstai 26. helmikuuta 2009

Active, 25.02.09


Ja se viikon normaali Active eli ke-aamu. Tosin Nemi oli jo edellisenä päivänä tehnyt sitä mitä muu ryhmä teki keskiviikkona. Joten oli vähän skitso olo kun tutustuin rataan "toisin päin" kuin muut..



Näitten ratojen piirtely on edelleen vaikiaa puuhaa - joten en vastaa teoistani. Nää on vaan mun hämäriä muistikuvia aiheesta!

Hyppy g osoittatui jostain syystä vaikeaksi. Ehkäpä siksi kun se oli kohti seinää? Tai sitten leikkaus tuollaisessa paikassa (homma ei jatkukaan eteenpäin) ei tolle koiralle (tässä koulutuksen vaiheessa) sovikaan? Joka tapauksessa sitä piti ottaa uusiksi monesti.
Eeltä äffälle ehdin tekemään persjätön ja muutamalla treenillä jopa niin että se sujuikin ihan hyvin.
Pujotteluun tulossa meinasi olla joku ongelma.. Ehkä edellisten esteiden jankkailusta johtuvaa (ja agiputken jatkumista koiran osalta eli se ei ollut enää niin pirtiä). Noh, sain sen lopulta ihan hyvin pujoon - ja lopulta monta kertaa, sillä seuraavilla esteilläkin oli ongelmia. Mikä käsi näyttää K -hypyn? sillä koira kiertyi siitä ohitse (häiriintyi takana olevia ihmisiä?). L putkeen meni väärästä päästä kun allekirjoittanut hieman möhläili (seisoo paikallaan, k hypyn lähellä ottaa muka koiraa vastakkaiseen käteen ja sanoo putkeen putkeen - no toki koira menee putkeen, mutta kun ei liikuta niin vastakkaisella kädellä ei ole mitään "virkaa".)

Puomi oli jo tod vaisu! koira jäi jonnekin alakontaktin yläosalle. otin sen sieltä pois ilman palkkaa. sitten pelkkä puomi uusiksi, paremmalla alastulolla - palkaten. Ja sitten tauolle. Reppana agikoiran alku oli ihan väsy.

Toiset menivät radan kahteen kertaan välissä kun me taukoiltiin. Ja sitten otimme esteet M-S - johon oli tosi hyvä lopettaa. Sillä koira teki loistavan puomin ja loppurata sujui hyvin rallatellen Cool

Ai niin, ihan lopussa harkkasin taas pikkaisen pelkkää keinua. Hyviä toistoja Hymy

Ei kommentteja: