tiistai 17. helmikuuta 2009

Kuka muistelee ja mitä


Nemi agiliitää jälleen! Hypyt oli tauon jälkeen medi-korkeuksissa. Rengas toki maksina. Aluksi otin muisteluna pelkän pujottelun, joka meni tosi hyvin. Lisäksi otettiin hihnassa keinua. Sinällään keinu-harkka meni ihan hyvin, mutta vaatiin vielä paljon toistoja ennen kuin koiran voi päästä kirmaamaan ko estettä irti.
Allekirjoittanut ei meinannut muistaa, että Nemin ja Merrin agikäskyissä on joitain eroavaisuuksia - kakru kirmasi hyvin huolimatta ohjaajan suusta päässeistä sammakoista Viaton




Alunperin ajattelin leikkaavani ennen pujoa, mutta en ehtinyt mikä toisaalta oli ihan hyvä. Ekalla kerralla tein jotain huolimattomasti tai lähinnä jätin tekemättä joten koira kirmaisi a:lle. Kaikilla muilla kerroilla sain sen ihan hyvin renkaalta pujotteluun. (hyvin monet koirat ryhmässä säntäsivät a:lle renkaan jälkeen, joten se oli esillä tod houkuttavasti!) Pujottelu oli joka kerta hyvä. Samoin kuin leikkaus-irtoaminen pujon jälkeiselle hypylle ja putkeen. Plus putkelta hypylle ja a:lle. Aan suoritus oli täys kymppi: täysillä esteelle ja täydellinen pysähtyminen alastuloon Cool

Oikeesti tää ois ollut yks rata, a:n jälkeen ois ollu hyppyä ja keinua yms ja sitten tuonne meidän radan kirjainosuuteen. Toisena pätkänä meillä kuitenkin tuo kirjainosuus.

Alku toki hyvä, puomillekin lähti hyvin. Mutta ollaan samassa pisteessä kuin mihin jäätiinkin, eli etujalat eivät ole maassa vaan esteellä - kuten koko koirakin. Mutta koira on kuitenkin kontaktilla. Joten tää on ihan hyvä - jatkakaamme harjoituksia, kyllä ne jalat sieltä vielä paikoilleen napsahtaa.



Hitsi kun mulla oli ihan sikakivaa agiliitää tuo irtoavan pikkumaksin kanssa, on se vaan taitava. Pusu

Ei kommentteja: