torstai 26. helmikuuta 2009

Pirkotus


Ma-illan agirupeaman aloitti tavalliseen tapaan Merri.Treeneissä tehtiin kaksi pikkuharkkaa. Ensin numerot, sitten kirjaimet.


Olin aika lähellä kakkosta ottamassa koiraa vastaan, oli lyhyempi matka peruuttaa ja heittää koira putkeen, jonne se menikin ihan hyvin. Mutta sitten en kyllä saanut sitä millään kääntymään neloshypylle. Nurkassa odotti meinaan toinen putki (joka näköjään jäi piirtämättä), jonne rintamasuuntani osoitti jatkuvasti ja jonne Merri hyvin irtoili (jei). Vasta ännännellä kerralla, pallon heittelyn avulla ja mun oikealla kropan asennolla saatiin Merri kääntymään oikiaan suuntaan ja lopulta hyppimään oikiat hypytkin.

Toisessa, tuossa kirjain, treenissä taasen... menin putken toiselle puolelle aloituksessa. Ja aina vain koira karautti suoraan putkeen, väärästä päästä, hyppäämättä ainuttakaan hyppyä. Vasta kun oivalsin "pirkottaa" eli kävellä a ja b hyppyjen kautta (ja vielä korostetusti voimistella eli läntätä käteni maahan b hypyn takana) tuli Merrikin ne alku hypyt oikein. Sitten tosin putkeen vienti oli huono, joka johtui minusta (kuinkas muutenkaan) eli tein siinä jotain ihan turhaa söheröintiä. Loppuradalla hyviä persjättöjä Silmänisku Mutta ennen keppejä tein ihan turhaa helpotusta koiralle jonkun mutkapyöristyksen avulla - aikaa säästäisi kun ei säätäisi niin kovasti.

Hyvää pikkureeniä enivei Hymy

Ei kommentteja: