maanantai 2. helmikuuta 2009

Raahe, ryhmis


Vietettiin lauantaipäivä Raahen liikuntahallilla, jossa oli 5, 6 ja 8 ryhmien näyttely. Ruotsinlapinkoirat arvosteli Katja Korhonen (kennel Schatzave's), ts yksikössä kun ei siellä ollut muita rlk'ia kuin Merri Silmänisku Eetu esitti Merrin sekä rotu- että ryhmäkehässä.

Arvostelu oli pitkä, ihan kaikesta en saanut selvää. Tässä tämä kuitenkin pääpiirteittäin:







8v. erinomaista tyyppiä oleva, ja erinom. mittasuhteet omaava narttu, jolla erinom. nartunpää ja ilme. Hieman alaskiinnittyneet leveätyviset korvat, hyvä kaula. Erinom. eturinta- ja runko. Hyvä lanne ja lantio. Hyvä häntä. Tasapain. kulm edestä ja takaa. Vankka raajaluusto, hyvät käpälät. Liikkuu ahtaasti takaa ja yhdensuuntaisesti edestä. ? askel? sivusta. Reipas luonne, esiintyy ja esitetään erinom.

Eetu taisi sanoa, että kohta 8v, joten siitä tuli sitten arvosteluun 8-vuotias. Ja palkintotoimistossa meinasivat antaa rop-vet palkinnonkin. Noh, odotetaan nyt kuitenkin pari kk sellaisia Kieli ulkona

tulos siis VAL ERI1 PN1 ROP

Ryhmän arvosteli Jari Fors, joka katseli kokoomakehässä Merriä. Meni ohi ja katsoi vieressä ollutta suomenlapinkoiraa (joka oli lopulta ryp3), palasi takaisin ja meni toimitsijalta kysymään, että: "mikä tuo koira on? että ei kait täällä kahta lapinkoiraa voi olla?" Yllättäin ei sijoitusta ryhmässä.

Ei kommentteja: