torstai 26. helmikuuta 2009

Korvaavuus, Nemin Active harkat 24.02.09


Ti-pvällä (aamusta, tai millon lie) tuli Marilta viesti, että tulenko illalla klo 19 treenaamaan Nemin kanssa? Ja mikä jottei. Joten niin menimme vieraileviksi tähdiksi (?, öörp) ryhmään, jossa meidän lisäksi oli paikalla lagotto ja kääpiösnautseri.


Ensin teimme esteet 1-7. Tiukka käännös kakkoselta kolmoselle onnistui hyvin. Hyppelöissä ei ollut mitään ongelmaa. Puomi meni huipusti - napakka pysähdys!

Sitten koira äksän kohdalle ja rata ysistä etiäpäin. Kympille piti tehdä pakkovalssi, mikä ei meinannut taipua meitsin päähän laisinkaan. NolostunutKäytäntö oli kuitenkin helpompi (ja Nemi toimi paremmin kuin olisin uskonut) kuin kuvittelinkaan. Toisaalta siitä jäi pikkaisen sellainen tunnelma, että näitä pitäisi treeniä enemmän jotta saisi homman toimimaan enemmän selkärangasta. Pujottelun Nemi meni hyvin, samoin ne seuraavat hypyt. Mutta ennen rengasta olevaan leikkaukseen en ehtinyt mukaan ollenkaan.. ts haltuunottokäskyt oli Nemille ihan liian laimeita. Likka paineli neloshypyn väärin päin ennen kuin kissaa ehdin sanoa. Vasta kun otin koiraa vastakkaisella kädellä vähän itteeni päin sain sen paremmin mukaan ja siitä sitten renkaalle.
Jollen nyt ihan puhu läpiä päähän niin loppu taisi mennä ihan hyvin.

Hyvä treenikerta jok tap.

Lisäksi harkkasin jossain välissä keinua yksittäisenä. Koiraa hihnasta kuljettaen. Onnistuneita suorituksia saatiin tehtyä.

Ei kommentteja: