maanantai 15. huhtikuuta 2019

Virtuaalikoira

Minulla on kaverilta saatu vanha älypuhelin, johon en ole hankkinut sirukorttia; sillä ei siis voi soittaa kenellekään eikä olla langoilla (muuta kuin wifi-paikoissa). Eilen sitten päätin testata, jos sillä voisi vaikka kuunnella musiikkia ja latasin Kikin biisin ko puhelimeen, etsin piirongin laatikosta jotkut vanhat kuulokkeet ja eikun testaamaan. Ylläripylläri, kuulokkeet olivat soveliaat ko puhelimeen, joten ei muuta kuin virtuaalikoiran kanssa jammailemaan ja koreota suunnittelemaan.

Ajelin aamulla Haukkikselle. Kolmoskentällä oli joku reenimässä aksaa joten valloitin toisen päädyn kentän (nro 1). Sitten vain kuuntelin, kuuntelin ja kuuntelin sekä yritin hahmottaa sekä tehtäviä temppuja, omaa sijaintia "kehässä". Laitoin pari tokokartiota merkiksi siitä missä tuomarit leikisti olivat :-D

Aikani kun olin koreota hahmotellut menin autolle ja kirjasin sekä temppuajatuksia, että "ratasuunnitelmaa" ylös. Sitten lenkitin koirat ja käytin niitä myös hallissa humppailemassa.

 • mieti alkuasento paikka, kuinka lähellä tuomareita
  a) kannattaa olla
  b) missä Kiki kestää olla (liian lähellä yleisöä?)
 • agikävelyssä ei kannata peruuttaa; kun itselle epävarmaa peruuttaa niin ei voi vaatia sitä koiraltakaan
 • tassutemppujen jälkeen odota tietty kohta biisissä ennen kuin lähdet liikkeelle
 • ennen "ympäri" temppua pitää saada koira vasemmalle (ympäri ei onnistu jos koira on oikealla puolella; tai vaatisi taas uuden asian opettelua) - voisi ottaa esim yhden jalkapujon jolla vaihtaa koira toiselle puolelle.
  Sitä "saksalaiskäännöstä" ei kannata tehdä jos noudatan nyt miettimääni "ratasuunnitelmaa" (koira päätyisi mun ns väärälle puolelle ts tuomarit eivät näkisi koiraa)
 • tepastelin erilaisa tempoivahteluita eli yritin miettiä miten liikkua biisin eri kohtiin, plus missä liikkua****

Muun muassa näitä reenittiin sitten Kikin kanssa eli ei tehty tuota htm-koreota, muuta kuin vähän palkkailin koiraa agikävelystä.

Alempi on siis se "kuma" temppu, jossa näkyy kun tietää mistä katsoo, että pystyn jo vapauttamaan mahaa pitävän käteni välillä sieltä koiran alta. Ja tällä kertaa Kiki ei lysähtänyt kertaakaan maahan :-) Toki ei mitenkään älyn monta toistoa tehtykään.

Nemi kävi lopuksi vielä hallissa. Syömässä nameja ja tekemässä "mummotokoa" :-)

Ei kommentteja: