tiistai 16. huhtikuuta 2019

Ruokakriisi

Talvella kuulin luotettavasta lähteestä, että se nappula jota syötän koirilleni katoaa maailmasta. Muutenkin kuin ahneiden lapinkoirien toimesta. Joko valmistus ja/tai maahantuonti lopetetaan. Tuossa vaiheessa kotona oli runsaasti vielä ko sapuskaa, joten en alkanut täyttämään varastoja nappulasäkeillä. Mutta kun tänään Koirahoitolasta (josta olen siis pääsääntöisesti ruokasäkit ostanut, koska sieltä niiden ostaminen on ollut kätevää ja koska se on ollut siellä hieman edullisempaa kuin muualla) kerrottiin tätä samaa suru-uutista niin ajelin suoriltaan paikalliseen Mustiin ja Mirriin kysäisemään heidän tilanteen ko ruuasta (jota on siis joitain vuosia saanut myös ko ketjusta).
Ennen kesää kun pitäisi ostaa lisää murkinaa koirille. Onneksi Haukiputaan myymälässä sitä vielä on, joten ajelen myöhemmin tällä viikolla sinne ostamaan koirille vielä kaksitoista kiloa "omaa" ruokaa.

Mutta jossain vaiheessa pitäisi oikeasti miettiä mitä nappulaa mä alan noille syöttämään. Mikä tahansa ei käy. Esim Eucanuba on ihan nounou, koska jos Nemi syö sitä niin se piereskelee ihan hirveästi. Mitkään halvimmat höttöruuat eivät myöskään käy, sen nyt näkee jo kakan määrästä (ja laadusta) jos koirat vetää jotain sertiä napaansa.

Palailen luultavasti myöhemmin asiaan tämän asian suhteen. Muutama harha-askel on toki joukossa, mutta pääasiallisesti koirani ovat syöneet Nutroa kesästä 2001 lähtien. Tai mitä nyt Nemi ja Kiki söivät pentuaikana eri ruokamerkkiä - ja koirat ovat välillä tuhonneet jotain palkintosäkkejä (jotka 86% olen lahjoittanut kavereille).

Ei kommentteja: