torstai 4. huhtikuuta 2019

Sekoileva puntari

Käytin Nemin tänään siellä rokotuksilla Herttaisessa. Yritin punnita koiran ell-aseman eteisessä, mutten saanut selvää lukemaa koiran painosta - koska paino vaihteli jopa kahdentoista ja kolmentoista ja puolen kilon välillä riippuen siitä missä kohdin puntaria tai missä asennossa koira oli (istui tai seisoi). Käskin koiran siis useampaan kertaan puntarille ja aina tuli vähän eri lukema ~ todella omituista. Noh, eipä se siihen rokotukseen vaikuttanut.

Eilen oli Suvin kanssa puhetta, että kysyä ell:ltä josko Nemille otettaisiin Carthrophen-kuuri. Ell oli samaa mieltä siitä, että kipulääkekuuri voisi olla paikallaan -Nemi reagoi selkään / takapään koskettaessa- mutta oli sitä mieltä, että suunkautta annettava voisi olla Nemille soveliaampi. Joten saatiin 20 kpl rimadyl -tabletteja ja resepti samalle lääkkeelle. Eli syötetään ensin tuo kuuri ja jos siitä on selvästi hyötyä niin haetaan reseptillä apteekista lisää pillereitä mummokoiralle.

Jos koiralla on kipuja niin ennemmin lievennetään niitä lääkityksellä, siitäkin huolimatta että pitkäaikainen lääkkeiden syönti voi aiheuttaa jotain jonnekin.

Ainiin, tämä kaikki kustansi 74.70 €.
Ell oli Anu Tulokas.

Ei kommentteja: