sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Tanssin teematunti

Meidän okk:n tanssiporukalla oli tänään reenit. Siis se sama porukka jotka olivat syksyllä alkeiskurssilla ja talvella jatkokurssilla. Näitä teematunteja on enää yksi jäljellä :-/

Aluksi treenattiin pareittain ilman koiraa, niin että pareista toinen oli koira ja toinen ohjaaja. Olipas hankalaa, itsellä meni turhaksi selittelyksi "sitten se koira tekis näin ja tää tarkoittaa että ..." Tehtiin pari kertaa, toisella kerralla yritin oikeasti ohjata/käskyttää koiraa. Aika epäselvä ohjaaja taidan olla :D Ei sinällään mikään uusi tieto / yllätys itsellekään ;-)

Sitten katsottiin kukasenkin ohjelmat läpi ja sai esittää kysymyksiä. Meillähän koko koreo on mennyt täysin uusiksi kun päätin muuttaa sen fs-ohjelmasta htm:ksi. Eli koreo ei ole vielä valmis, erilaisia versioita olen tehnyt ja kuunnellut biisin n kertaa läpi, että mihin kohti voisi mitäkin tehdä.

Vaikka suunnitelma on vielä kohtuu hatara niin tällä kertaa olin melko hyvin kartalla; eli mahdollinen epävarmuuteni ei pahasti näkynyt koiralle, joten saatiin tehtyä meleko hyvä harjotus. Tämä oli sellainen treeni, jossa olin supertyytyväinen koiraan. Koska. Se keskittyi tekemiseen / oli halukas tanssikaveri eikä häiriintynyt mistään (paikasta, muista jne) 💛 Tällaisista tilanteista täytyy nauttia, nämä täytyy muistaa 💛

Tehtiin muutama eka liike vain kun ohjelma ei ole vielä valmis ja muutamat jutut ovat niin vaiheessa ettei niitä voi vielä liittää koreon sekaan.

Kiki Haukkiksella 7.4.19


Treenimuistiinpanot

  • "front" -treeniä voi ja kannattaa tehdä muttei kannata ängätä ko positiota vielä tähän ohjelmaan
  • lopputemppu voisi olla "käsi" - nopea tehdä, edelleen se loppu vaatii silti "jotain" (eli loppu koreo on vielä ? )
  • entiseen "front" -kohtaan "ympäri" *2 ja sen jälk esim hidasta seuruuta
  • loppu pätkällä pililii kohtiin twistit - kuinka vaikea ajoittaa ne oikein? 
  • "agikävely" on epävarma, varsinkin taaksepäin → paljon treeniä / vahvistusta
  • Kädet? "älä yliajattele" :-D
  • Kävele ohjelma läpi musiikin kanssa (*n).
    Musiikkia on tullut kuunneltua paljon, mutta pitäisi myös mielikuvaohjata musan kanssa niin saisi paremmin ajastettua eri ohjauskohdat. Nyt on vähän epävarmaa vielä kuinka pitkästi mitäkin kohtaa voi / pitää tehdä että osaan vaihtaa oikeassa kohdassa seuraavaan temppuun. 
Plus alkutemppu pitää muuttaa kun olen liian kaukana koirasta, htm-ohjelmaan (jätin siihen saman kuin fs-versiossa oli ja se ei nyt käykään).

edit.

Täytyy vielä erikseen mainita, että hyvin vähän treenin jälkeen ainakin nyt "agi"sta siirtyminen "oikee" -pos. toimi kivasti *peukku* ja torstaina jutuksi tullut seuruu-puolen vaihtelu ohjaajan käännöksellä (saksalainen käännös ilman että koira tekee, eli ohjaaja tekee täyskärin ja samalla koiran seuraamispuoli vaihtuu) onnistui yllättävän hyvin (ilman treeniä, heh) :-)

Ei kommentteja: