keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Tarpeellinen huolto

Koirieni osat ovat vaihtuneet. Nyt Nemi on se, joka kipeämmin tarvitsee säännöllistä hierontaa.

Käytiin siis aamupäivällä Kuivasjärvellä Suvin vastaanotolla. Ensin hierottavaksi pääsi Nemi, joka oli tosi tosi jumissa. Lonkat etenkin. Normaalisti Nemi on ynissyt tyytyväisenä kun sitä on hoidettu; nyt se läähätti paljon ja kuonon alle jäi märkkä läntti.

Kikillä oli si-nivelessä lukko ja sen vaikutuksen myötä vasemmalla puolen kaikenlaista hoidettavaa. Plus ainainen kyynärseudun jumi. Mutta nämä eivät olleet mitään superpahoja juttuja. Kyynärjutut sillä nyt tulee aina olemaan, mutta nuo muut johtuivat luultavasti talven liukasteluista. Muttei tarvitse pitää pitkää treenitaukoa tms lähinnä vain tämä päivä otetaan iisisti ja huomenna Kiki voi mennä tanssitunnille ihan normaalisti - itseasiassa oli puhetta, että koiratanssi on Kikin kaltaiselle koiralle mitä parhain harrastus, koska siinä tulee tehtyä monipuolisesti kroppajuttuja (molemmin puolin erilaisia asioita).

Sain varattua kesäkuulle vielä hieronta-ajan molemmille koirille, mikä oli tosi hyvä juttu niin saadaan koirien kropat kuntoon ennen kesälomia (meidän ja hierojan).

Ei kommentteja: