perjantai 18. kesäkuuta 2010

Yö-aksa


Kävin ke-iltana kohtuu myöhään koirien kanssa hallilla reenimässä. Oli kivaa ja hyvin meni!

Hallissa oli esteet valmiina,  ts sm-joukkuereenien jälijltä siellä oli rata valmiina. Noh, en tehny koko pitkää rataa vaan pätkäjuttuja. Rimat oli medi korkeuksilla ja pidin ne niissä asemissa molemmille koirille.

Ensin Merrin kanssa neljällä esteellä päällejuoksu + ppk. Joka Merrin kaa onnistu tuo ppk! Kivaa. Sitten aanalusputki-pujottellu-muuri-hyppy-hyppy-a. Hienosti ja vauhdilla meni. Tämä pari kertaa. Ja sitten rengas-putki ja loppuun pari eteenmeno irtoamista parilla hypyllä.

Sitten Nemin kanssa tuo sama päällejuoksu+ppk. Se kun oli se mikä ei Vaasassa toiminut. Nyt toimi. Ihan hulppeesti. Lähtö-reeniä, hytkyin. Kerran koira karkasi josta syystä "pidin sille puhuttelun" vissiin oli tarpeeksi topakka puhuttelu kun koiran häntä laski alas. Muuten kyllä pysyi ja kuola rupesi virtaamaan hytkyjen aikana - miten niin ehdollistunut siihen että kun hytkyn niin saa kohta namia/palkan?

Nemille yritin myös samaa putki-pujo... a -reeniä kuin Merrillekin. Mutta Nemipä näkikin muurilta puomin ja rynni sinne. Annoin mennä. Saatiin vauhdikas puomi reeni. Otin vielä toisen kerran niin että nyt käskytinkin koiraa puomille. Hirmu vauhdilla meni ja teki possuhyvän alakontaktin

Sitten sama uusiksi niin että olin jämympi muurilla, olikohan puolivalssi vai mikä jolla sain koiran kääntymään kohti aata. Kun koiran nenä käänty oikiaan suuntaan ja näki sen aan niin johan se sinnekin meni vauhdikkaasti ja teki näppärän alakontaktin.

Loppuun Nemillekin pari eteenmeno reeniä.



Ja kummallekin koiralle paikallalolo reeniä ennen ja jälkeen reenien. ts kun tuumailin mitä tekisin ja tutustuin rataan niin koirat napotti vieretysten maassa.

Pujottelussa oli ohjurit. Kumpaakaan koiraa ne ei häirinny ja molemmilla oli hyvät pujottelut.

Ei kommentteja: