tiistai 15. kesäkuuta 2010

Mainontaa


Pudasjärvellä on syntynyt ruotsinlapinkoira * ruotsinlapinkoira pentuja  seitsemän kipaletta (joista pienin poikarukka valitettavasti lähti jo Sateenkaarisillalle). Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Anna-Mariin (kasvattaja, kennel Korpikartanon).

Pentue on ensimmäinen rlk-pentue Suomessa tänä vuonna. Viime vuonnahan Suomessa ei ollut ainuttakaan pentuetta ruotsinlapikkaita. Edelliset rlk-pentueet syntyivät v.2008 (1 pentue Care Bears -kenneliin ja 1 pentue Korpikartanon -kenneliin).

Itseänihän tämä pentue kutkuttaa siinä mielessä, että pentujen emä on sukua meidän Merrille. Mimmi-emon äiti kun on Merrin siskopuoli (sama isä kuin Merrillä eli Little Honeys Apmasofakkosson = Jallu - tällä Jallulla ei ollut kuin kaksi pentuetta, se missä Merri oli ja sitten tuo yksi pentue Ruotsissa (Renlundens j.-pennut)). Ja pentujen isä "Norrviddens Skaite" ... niin on Norrviddens koiria - joissa "on sitä jotain" mun silmää miellyttävää. Ehkä asiaan vaikuttaa myös se, että Merrin emähän oli Norrviddens Saska ja N. Skaiten (S48385/2005) ja N.Saskan (S16985/99) taustalla on samoja koiria...

Mutta. Meille ei ole kolmatta koiraa tulossa. Ja vaikka nyt kolmannen koiran paikka olisikin niin ehken hakisi kutkuttavuudesta huolimatta toista Merriä. Kun en toista yhtä ihanan-kamalaa voisi kuitenkaan saada.

Ei kommentteja: