keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Hifistelyä ;)


Vaikka aiemmin sanoin, että lihasten jumppauksiin ei tarvi kalliita välineitä. Niin kävin kuitenkin ostamassa tasapainoaluksen. Kun ei se ny niin kallis (12,90€) ollut. Viralliselta nimeltään se "laite" on Eco Body Pilates.

Ja kun Nemin ruokinta on ollut mietinnässä, niin päädyin syöttämään sille nappuloiden lisäksi (tällä hetkellä nappulat vielä niitä laihisnappeja mutta voi olla että vaihdan ne tavalliseen lammas-riisiin jahka tuo erä murkinaa loppuu) raakaa jauhelihaa tai naudanmahaa. Oon ostanut niitä pakaste"pullia" (naudanmaha & jauheliha), niitä kun on kätevämpi annostella kuin mitä jos olisi kilon mötikkä (sulaa tai jäässä) kun ei noiden annoksiin hirveesti kuitenkaan voi lisätä - kun normaalisti niiden ruoka-annos on noin desi (vaihtelee tapaus/kausikohtaisesti onko yli vai alle desin) kuivamuonaa. Välillä heitän sekaan, tai annan erikseen, myös raejuustoa, piimää, viiliä ja ehkä jatkossa myös kananmunaa.

Oiskohan jotain muuta fiksua koiralle (joka tarvii energiaa ja koittaa kasvattaa/vahvistaa etu-ja takapäätä, tasapainoaan ja lihaksiaan) antaa???

Ei kommentteja: