lauantai 26. kesäkuuta 2010

Aatto aksaa


Juhannusaattona Martinniemessä oli valoisaa, mutta hiljaista. Tai noh, pitihän Merri ja Nemi äänitasapainoa kondiksessa jottei ihan huopatossutehtaalla oltaisi oltu.

Merrille eteenmenoja ja leikkausreenejä (palkalla), kiero kehveli kiersi välillä vikan hypyn kun namin näki... siis ihan eteenmeno reenissä. Lisäksi Merrille muutamia putkeen menoja ja satunnaisia este-rallatteluja (ohjaajan juoksentelua minne nenänäyttää ja koiran heittelyä sinne tänne ja tuonne esteille).

Nemille vauhilla puomille (1-5 hypyn kautta). Tassut osui oikiaan kohtaan joka kerta. Ja! Mikä oli merkille pantavaa niin yks kerta kun näytti että se tulisi puomista läpi niin se ite tajusi että ai se este loppuikin jo ja pysäs siihen loppuun ja mä kirmasin ohitte. Muutama keinu harjoite kanssa, sen teki myös priimasti.

Aa oli matalana, ja siitä Nemi tuli kerran lävitte. Toisaalta mä olin epänormaalisti sitä siinä ohjaamassa. Jep jep ei saisi silti juosta läpi, mutta vähän voin silti muka kattoa peiliin miks se teki sen noin.

Aalta myös jatko putkeen ja pujotteluun. Hyvin män.

Sekä lisäksi Nemillekin eteenmeno reeniä.

Rimat oli molemmille samoilla korkeuksilla, eli oisko ollu jotain 40cm.

Ei kommentteja: