torstai 10. kesäkuuta 2010

Ke epikset


Eilen oli Activen järjestämät epikset Martinniemessä, kisat tuomaroi Mikko.

Rallattelin Nemin kanssa hyppärin ja Merrin kanssa a-kisan (ratoja oli siis valittavana kolme: möllit ja kisaavat (a+b).

Nemille radalta pari hylsyä ja pari virhettä. Kaahotti muutaman esteen jälkeen jonnekin kun en yhtään varautunu ja sitten tulikin jotain tökköjä. Joku rima oli tippunu ja rimannostaja oli esteen kohalla kun tultiin siihen uuestaan ja Nemi häiriinty siitä. Sitten se taas lähti ihan hyvin menemään ja luulin että voisin leijeröidä lopussa mutta en sitten voinukkaan kun ei se N irronnukkaan jne.

Merri teki ihan nättiä työtä. Mitä ny puomilta tuli virhe kun mä yritin pinkoa renkaan jälk tekemään persjättöä (rengas oli siis puomin jälkeen). En ehtiny. Piti ohjata koira hypylle ja putkeen vähän pidemmän kaavan kautta. Ei kuitenkaan radalta muita virheitä. Mitä ny pari sek yliaikaa.

Tultiin kuitenkin tuossa skabassa toiseksi. Palkintoja oli paljon tyrkyllä. Saatiin Tuijan askartelema ruusuke, joku namipötkö (koiran) ja vapaavalintainen tavaraesine. Valitsin tavarakasasta noutokapulan. Kapula on hieman pienempi kuin mitä meidän olemassaolevat. Otin sen sillä, jotta jos se olisi parempi harjoituskappale kuin se meiän normaali..

Koirat pääsivät Martinniemessä useille lenkeille ja tosiaan humppasivat pari rataa aksaa. Yhellä lenkillä päästin ne hetkeksi irtikin joten saivat painikaahata hetken aikaa... riemua näytti pikkumustilla riittävän

Kotona tehtiin sitten vielä iltasella kapulanpitoharjoituksia - kummankin koiran kera.

Ei kommentteja: