tiistai 11. maaliskuuta 2008

Sunnuntain tokot


Koska Merrillä ja Nemillä jäi ohjatut tokoharjoitukset sunnuntaina välistä niin reenin niitten kanssa hieman Norsjöössä odotellessani, että rlk:t valloittaisivat vihdoinkin nly-kehän (olivat viimeisenä, mutta paikalla oltiin heti aamusta kun numerot jaettiin silloin).

Näinpä ollen tokottelin neitien kanssa hieman. Ensin Merrin kanssa seuraamista, jossa se oli kohtuullisesti kuulolla. Ja sitten liikkeestä maahanmeno avo-tyyliin - meni tosi hyvin.

Sitten Nemi, joka oli tosi kuuntelevaisella päällä. Vaikka siis harkkasimme keskellä hevosmaneesia, jossa oli hajuja, ohi kulkevia koiria, ääntä ja hälinää. Nemin kanssa otin pikku seuruu pätkiä, pysähdyksiä ja käännöksiä. Jotka menivät tosi hyvin. Lisäksi otin seuraamisesta pysähdykset (maa/sei), jotka myös menivät hyvin ja lopuksi harkkasin vaan paikallaoloa. Ja ai, että kun Nemi istui säpäkkänä - ohi kulki uteliaan näköistä sakkia, eikä Nemillä ollut aikomustakaan liikahtaa paikaltaan (kuljeskelin muutamien metrien päässä koirasta, samalla sitä kehuen & tarkkaillen - Nemi istui terhakkaana paikallaan useiden minuuttien ajan).


Ei kommentteja: