tiistai 25. maaliskuuta 2008

Hyppelyä



Ensimmäinen harjoitus vaikutti sen verran monimutkaiselta meille, että pyyhin piirrustuksesta ne numerot pois ja tein omia "muka helpompia" harjoituksia jonkin verran. Lainausmerkit siksi, koska ensimmäiset ajatukseni eivät toimineet - Nemi oli täysin eri mieltä mun kanssa siitä mitä tehdään. Lopulta päädyin helpottamaan aivoituksiani ja vaan annoin sen hyppelehtiä hypyltä toiselle - takaa hyppyjä ja etenemisiä ja aina välillä vauhtia putken kautta.

Välissä teimme a:ta ja harjoittelimme siivekkeen kiertoa, jostain syystä vasemmalle puolelle lähtee kiertämään paremmin. Otin tätä kahdessa eri osassa - ts välillä pidin taukoa ja sitten uudestaan.

Sitten teimme kuvan numeroidut harkat eli eka lähti esteeltä nro 20 ja toinen esteeltä nro 27. Ensimmäisessä tein valssin sillä välin kun koira oli putkessa ja otin sen vastaan hypyn 24 takana ja lähetin seuraavalle hypylle. Toisessa tein jonkun sylikäännön ja leikkauksen välimuodon esteillä 29-30. Oikeasti rata olisi loppunut kait joko putkelle tai siitä seuraavalle hypylle (ja oikeesti pujo ois kuulunut rataan), mutta pistin Nemin hyppelemään pari estettä eteenpäin.

Lopuksi otin yhden hypyn (vino) takaa pujottelua, kun Liisa vartioi namia. Pari kertaa meni venkoiluksi, mutta saatiin kuitenkin useita onnistuneita suorituksia aikaan. Kiitoksia avusta!

Ei kommentteja: