keskiviikko 4. heinäkuuta 2007

Taas kursseilemassa



Ilmoitin Nemin siis taas yhdelle Active Dogs -kurssille. Eli jatkoryhmä kakkoselle, tunnit ovat tiiviisti eli viikkojen 27 ja 28 aikana.

Eka harkka:

Ensimmäinen harjoitus meni hyvin. Pystyin jättämään koiran kauas eli itse menin pussin suun korville ottamaan koiran vastaan. Hyppy 5 meni hyvin ja sitten vaan putkeen ja eteen -käskyä. Lopussa odotti nakkilautanen.. joten Nemi eteni vauhdilla :)


Toinen harjoitus olikin jo vaikeampi. Aluksi en millään ehtinyt käskyttämään koiraa 5-hypylle. Sitten n:llä kerralla koira kyllästyi jo istumaan siellä sika kaukana yksimään ja rupesi varastelemaan. Lopulta sitten sain jo lähdettyä liikkeelle kun koirakin lähti (meneehän se sinne pussiin ilman että olen vierestä katsomassa..) ja sain sen hypylle, mutta sitten unhotin tehdä valssin.. Jahka päästiin siihen asti että sain tehtyä valssin niin putki veti puoleensa. Lopulta käskytys oli napakampaa ja sain koiran käskyllä pois ennen putkeen ampumista. Ja lopulta nuo 5-8 hypytkin onnistuivat. Loppusuora toki meni hyvin (se nakki odotti siellä).

Lisäksi harjoittelimme erikseen rengasta, puomia ja pujottelua.


Ja tänään jatketaan :)


Ei kommentteja: