tiistai 24. heinäkuuta 2007

Kiiko harkat




Kiitoksia Pirkolle ratapiirrustuksesta.
Putki 13 oli hieman eri asennossa kuin kuvassa ja Merrille vielä siitäkin hieman poiketen (hieman vaikeampi kulma). Samoin Merrin rata alkoi keinulta, mutta muutoin rata näyttää hyvin tutulta.

Maanantain harkoissa kilpailijoiden ja jatkolaisten ryhmät oli yhdistetty, koska kilp. ryhmäläisiä ei ollut paikalla muita kuin Merri. Merrin kanssa harkka meni hyvin, joten juoksin sen vain kerran koska mitään tökkimisiä ei tullut. Tulipa tehtyä hyviä leikkausharjoituksia taasen - ihanaa kun leikkaukset ovat alkaneet sujumaan (vihdoinkin) meiltä

Nemin kanssa en ottanut radalla pujottelua ollenkaan. Enkä uskaltanut ohjata koiraa ihan suoraa vimppa hypyltä renkaallekaan. Eli sen otin hieman erillisenä (ilman tosin mitään koiran pysäyttämisiä), mutta se sujui kuitenkin ihan hyvin.

Tarkkana sai kyllä olla Nemin ohjauksessa. Milloin etenin liikaa ja milloin liian vähän niin että koira ohitteli hyppyjä. Hypyt 4-7 siis tuottivat hankaluuksia, ja toisaalta taas menivät ihmeenkin hyvin. Alan pikkuhiljaa tajuamaan, että  maxi-koira tekee ihan erilaiset kaarrokset kuin  medi. Tai  ehkä vain Nemi  kaartuu / irtoaa  ihan toisella lailla kuin  Merri...   
Myös muuri -hyppy -kohta tuotti ongelmia, ja toisaalta taas tuli havaittua että Nemi  seuraa todella tarkkaan mun  vartalonliikkeitä (hyvä ja huonoa asia.. ). Eli  hyppäsi muurin ja sitten tuli välistä pois, tai ei  edes kerennyt hypätä koko muuria kun mä jo  kääntymiselläni ohjasin sen sieltä pois.

Lisäksi treenasin pujoa, vinokepeillä. Nemillä oli hinku esteelle. Hyvin meni, molemmin puolin

Ei kommentteja: