lauantai 14. heinäkuuta 2007

Agia aamusella


Perjantaiaamuna kävimme Nemin, Merrin ja Nucan (sekä Pirkon) kanssa agiliitelemässä Haukkiksella. Harjoitus laadittiin edellisen illan Nemin treenin pohjalta.

Merrille & Nemille otettiin irtaantumista palkalla, samalla kun minä ohjasin kauempaa. Eli koirat menivät kohti palkkaa eivätkä hyppyjen ohi vaikka itse olin kauempana.
Merrin kanssa ratapätkä sujui ihan hyvin - myös hieman toisella tapaa ohjaten (itse pyörien keskellä, eli mahdollisimman vähällä liikkumisella). Pujottelussa kokeiltiin loppupalkkaa, jolloin Mersu jätti loppu pujon muutamia kertoja kesken.

Merrin agiliitoa häiritsi hieman sekaisin ollut maha. Eli koiraparka kävi pari kertaa ruikulipaskalla kesken treenin

Merrille otin etenemispätkää: keinu, aita, aita & rengas, jonka se ensin otti turhankin vauhdikkaasti. Siis sen keinun. Kunnon komennuksella sain koiran ottamaan keinun iisimmin ja sitten Eteen! -käskyllä vauhdilla palkalle.

Nemin kanssa saatiin aikaiseksi ihan onnistuneita rengas -treenejä, eli rengasta yksittäin ja yhden ja kahden hypyn kautta. Niin että itse liikuin samalla eli pikkuhiljaa kakrukin oppii suorittamaan renkaan vauhdista.
Lisäksi treenailimme Nemin kanssa hieman putkeen lähetyksiä, myös niin että putken suu ei ollut täysin / suoraan koiran nähtävillä.


Ei kommentteja: