tiistai 10. heinäkuuta 2007

Agirotu 07 - ensimmäinen rata (Nemi)


Matkaan läksimme torstai-iltana, jahka olin tullut Nemin agiharkoista. Ensin ajoimme Siikajoelle, jossa olimme yötä ja sieltä sitten jatkettiin perjantaiaamuna kohti Vöyriä. Eetu heitti minut, koirat, häkin & repun kisapaikalle ja ajoi majapaikkaamme Vaasaan.

Kerkesin olla alueella jo jonkin aikaa, ja kastua ja ostaa sateenvarjon , ennen kuin kisat lähtivät käyntiin ja ennen kuin pääsin tutustumaan Nemin ensimmäiseen kisarataan. Tuomarina radalla oli Ritva Herrala. Rataprofiili oli kiva, juuri sopivan haasteellinen ykkösluokan koirille.

Jollen ihan väärin muista, niin rata alkoi kahdella hypyllä, joiden jälkeen oli mutkaputki. Mutta mitä tekeekään Nemi? Alittaa ensimmäisen aidan ja juoksee sinne putkeen... Ja sitten hullaantuu. Kestää kotvan, että saan sen kiinnostumaan taas työskentelystä minun kanssa.
Lopulta kun Nemiä kiinnostaa taas homma niin teemme loistavan pätkän: pujottelu, hyppy, mutkaputki, a, hyppy, mutkaputki (se sama mihin N alussa ryntäsi) ja puomi. Nemi oli juuri sopivasti kuulolla, irtosi esteille hyvin ja eteni! Siinä oli pienen hetken ajan väläys siitä mainiosta agikoirasta mikä Nemskusta tulee vielä jonakin päivänä

Sitten ote herpaantuu ja Nemi tekee hieman omia kaarroksiaan. Olisi edessä hyppysuora, aitoja ja rengas. Saan koiran tekemään muutaman hypyistä - putkeen se taas kirmaa vauhdilla (sama alun putki jälleen), niin kuin pitääkin. Mutta sitten minä olen myöhässä, joten toisiks viimiselle hypylle en saa koiraa käskytettyä / ohjattua, mutta viimeiselle jo ehdinkin.

Tuloksena siis hyl, mutta mitäs pienistä. Kivaa oli, ja välillä meni tosi hyvinkin



Ei kommentteja: