keskiviikko 4. heinäkuuta 2007

Lisää hyllyjä


Joo, ei mennyt tämäkään rata Nemin kanssa ihan putkeen. Toisena esteenä oli pujottelu, olin ajatellut ottaa sen ns vaikeammalta puolelta - mikä kyllä sujuu Nemiltä ihan hyvin. Tosin hieman vähämmän sitä on treenattu. Pujotteluun viennin olin suunnitellut niin, että otan koiran ekalta hypyltä ts lähden liikkeelle itse sen hypyn viereltä. Koira istui hyvin paikallaan, mutta hypyn jälkeen en saanut sitä käsiini (en ollut tarpeeksi napakka) joten koira otti useita harha-askelia kohti kenttää ja kohti tuomaria. Jahka sain sen palaamaan esteelle niin pujottelu ei kiinnostanut. Ei millään lähtenyt pujottelemaan oikein, lopulta yritin siltä toiselta puolen, mutta hieman yli puolen välin koiruus lakkasi pujottelemasta - ja minä jatkoin matkaa ja käskytin koiran putkeen. Eli hylky siis siitä kun se ei suorittanut sitä pujoa. Mutta siinä kohtaa ajattelin vielä, että koitetaan vaan jatkaa matkaa jos loppu rata menisi kuitenkin jollain lailla. Noo. Putkelta koiruus bongasi puomin ja rynni sinne - jonne siis ei olisi pitänyt mennä vielä pitkään aikaan.
Siitä sitten nopea päätös, miten jatkaa matkaa (Nemi suoritti puomin ihan eri päin kuin radalla ois pitänyt). Joten otin pari hyppyä, putken ja loppu hypyt. Ne menivät hienosti :) Meillä oli siis hieman lyhennelty tuo rata.

Miksi siis en lähtenyt koittamaan rataa kokonaisuudessaan? Siellä olisi ollut kommerverkki keinu (otin ennen rataa keinua sivussa hieman, sujui ihan kohtuukivasti) ja rengas. Koska en halunnut että tulee tökkö paikkoja, eli ennemmin joitain esteitä sujuvasti- ja se toimikin. :)

Merrin kanssa taasen.. Muutoin meni hyvin, mutta yhden valssin unhoitin tehdä - tuli ajatuskatkos ja hieman tökkö leikkaaminen (ei kuitenkaan virhettä) ja parissa paikassa odotin koiraa liikaa. Eli edelleenkään en muista liikkua ja juosta radalla tarpeeksi. Aikaa paloi. 9,45 sek. Aika oli kyllä tiukkakin.. ja rata aika vaikea. Ei ratavirheitä. Merri toimi hyvin, joten koiraan voi olla tyytyväinen, kun itte vaan muistaisi pinkoa mitä sukista lähtee radalla... :)


Ei kommentteja: