tiistai 14. maaliskuuta 2017

Päivä nro 126

Eetu käytti koirat aamupissalla. Joskus aamulla varhain. Siitä tunteroisen päästä koirat saivat ruokansa. Sitten käytettiin niitä lenkillä: mansikkamaanlenkki. Siitä kotvan päästä lähdettiin ajelulle, vein koirien kanssa Eetun lentokentälle. Kuluttelin aikaa ympäri kaupunkia, kävin muun muassa ostamassa M&M:stä muutaman puruluun (yhden annoin Nemille Hundspan pihassa) ja kongin. Kongia en ole ottanut vielä käyttöön. Sitten ajelin Hundspan pihaan. Käytin Nemin pissalla ja pistin takas autoon. Sitten käytin Kikin kävelyllä, se pissas pari kertaa ja kävi kakalla. 

Sitten mentiin Kikin kans sisälle Hundspahan. Koira sai seisoskella altaassa hetken, kun pistettiin vettä tulemaan sinne se sopiva määrä. Sitten matto liikkeelle. Tällä kertaa ei pidetty taukoja niin ei kävelyrytmi katkennut. Tosi hienosti Kiki jaksoi tallustaa matolla. Käveli 14 minuuttia :-)
Sitten koiran kuivaus (sitä ennen rasiasta ns loppupalkka, jota se osaa jo odottaa kun pääsee altaas pois). Kuivaus on Kikistä tylsää eli sillä on jo hinku jatkamaan matkaa. Tänään en päästänyt Kikiä pyörimään lumihankeen, koska se pihalla oleva lumi näytti niin likaiselta (kusiselta). Kun olin saanut koiran autoon niin menin sisälle maksamaan ja varasin ens viikolle uuden kuntoiluajan (ma klo 13). 

Sitten ajelin kotiin. Käytin Nemin pissalla ja vein sisälle, käytin Kikin pissalla ja vein sisälle. Sisällä laitoin Kikille BOTin ja annoin koiralle puruluut. Koirat söivät ne ja alkoivat nukkumaan. Joskus puol kuuden aikaan saivat ruokansa, sitä ennen kumpikaan ei käynyt ehottelemassa että olisi nälkä (ihmeellistä, koska yleensä ovat nälkäisiä neljän-viiden välillä). 

Kasin hujakoilla (en muista enää tarkkaan) lähdin ajamaan koirien kanssa Taskilaan. Hmm, täyty sen olla ennen kasia. No enivei. Ajoin auton hallin parkkiin ja käytin Nemin lenkillä (kakkas ja pissas/merkkaili). Sitten pistin sen autoon ja käytin Kikin kävelyllä (sekin kakkas ja pissas pari kertaa). Sitten pistin Kikin autoon ja menin itsekin autoon hetkeksi. Sitten mulla ja Kikillä oli nosework-reenit (poistuttiin tietty autosta). Kerron reeneistä erikseen myöhemmin. 

Reenien jälkeen ajelin koirien kanssa kotiin, käytin ne iltapissalla ja piakkoin pitäisi mennä nukkumaan. 

Ei kommentteja: