perjantai 19. lokakuuta 2018

Stop the presses: Kiki leikkii hallissa & Nemi osaa nosettaa

💓



Ajelin aamulla Haukkikselle lenkittämään koirat; ihan mahtava keli eli aurinko paistaa ja jotain pikkasen alle kymmenen astetta (lämmintä). Oli siis jo tosi mainiota pelkästään ulkoilla, mutta tokihan me reenimässäkin käytiin kun kerta Hiiroseen asti oli ajeltu.

Lenkin jälkeen laitoin koirat autoon ja kävin tekemässä koirille nuuskutteluradan halliin.






Tein viisi piiloa / hajualuetta, yllä niistä siis kolme. Ihan huvikseni päätin testata ja ottaa tuon koiratanssi/temppu "rummun" tuohon yhteen alueeseen, testasin siis, että keskittyykö Kiki hajun etsimiseen vai alkaako esittään tempputaitojaan; hajua en tokikaan laittanut temppukorokkeeseen.

Ensin treenimään pääsi Nemi ja sehän oli hyvin äkkiä kartalla siitä, mitä halliin oltiin tultu tekemään :-) Paljon (,paljon, paljon) paremmin se tähän nosetukseen keskittyi kuin mitä muutama päivä sitten hallilla tokotteluun. "Mummo" löysi kaikki piilot ilman, että olisin yhtään helpottanut sille tehtäviä.

Lopuksi kaivoin marssilaisen kassista ja leikittiin sitten sillä, plus otin niistä "kaverikuvan" :-D


Kiki suoriutui myös noseradasta hienosti. Sille teetätin uusiksi hajun näyttämistä, hyvin tiitteränä se sitten aina mulle kertoikin, että "tässä se on, ekkö hoksannu?" Eikä se nasahtanut temppurumpuansaan ollenkaan <3

Lopuksi Kikikin leikki marssilaisella. Ylläolevan kaltainen kuva ei tosin onnistunut Kikin kanssa lainkaan, koska Kikin mielestä tuossa tehdään temppuja eikö törötetä paikallaan poseerauspuuhissa
:-D


Oli kyllä kaikkinensa tosi hyvä "Haukkiksen keikka" 💙💚💛💜

Ei kommentteja: