sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Päivä nro 124

Aamulla käytin koirat vain pikaisesti omalla pihalla pissalla niin antoivat meidän nukkua pidempään.

Sitten koirille ruuat ja lenkille: Abc-lenkki.

Myöhemmin iltapäivällä pidemmälle yhteislaumalenkille. Tällä kertaa ei menty pelloille eikä joen jäälle vaan metsään eli leikkipuiston takapolkua jonnekin Kaistiksen takametsiin. Sieltä meni hyvä moottorikelkkareitti. Kumpikin koira oli hihnoissa kokoajan, Nemiä ei viitsinyt päästää irti villitsemään Kikiä ja Kikin luoksetuloon en vielä luota, plus että se olisi varmasti mennyt härppimään Nemiä jos olisi ollut vapaana ja Nemi sitä vastoin hihnassa (kun ei niiden voi vielä antaa riehua keskenään vapaina). Hyvä lenkki saatiin silti noinkin aikaiseksi.

Lenkin jälkeen koirat saivat iltaruuat, kupin reunaan teippasin taas eucalyptystopsypuikon puolikkaat. Ruuan jälkeen käytin Kikin takapihalla pissalla, se tosin olisi halunnut jäädä sinne jotain touhuilemaan. Eikä se nytkään nuku (kuten Nemi) vaan järsii jotain puruluuta. (onhan se ennenkin tullut todettua ettei lenkkeily koiria väsytä - paitsi ehkä tuommosta vanhaa koiraa...).

edit. 13.3.17

Illalla koirat erikseen ulos pissalle. Molemmille hieman peruutus reeniä (niin että jalkoja piti nostaa vähän korkeemmalle eli pienelle lumitöyräälle -superloiva oli se). Lisäksi Nemille jotain muita temppusia.
Iltaruualla joutuivat tekemään puolen minsan paikallaolon.
Jossain välissä iltaa saivat teipatut namitetut pahvilaatikot tuhottaviksi.

Ei kommentteja: