torstai 2. maaliskuuta 2017

Päivä nro 114

Aamu poikkesi normaaleista rutiineista sillä, että kun koirat olivat syöneet aamupalansa (eucahöyryssä) niin käytin niitä vuoronperään lenkeillä. Kumpikin kävi kakalla. Omien aamutoimieni jälkeen lähdin koirien kanssa Oulunsaloon, jossa ne pääsivät kumpikin Vakkurin vastaanotolle. 

Ensin tosin näytin niiden liikkeet pihalla. Ensin Nemin ja sitten Kikin. Sitten mentiin sisälle ja kerroin jotain Nemistä (joka oli ensimmäistä kertaa Vakkurilla). Nemi hoidettiin ensin. Kiki oli ylikiinnostunut, mutta pidettiin rajana sitä, että Kiki ei saanut tulla siihen patjalle missä hoito tapahtuu ja missä Nemi makasi. Kikiä kiinnosti kovasti, mutta hyvin se uskoi ja lopulta nukahti siihen lattialle patjan viereen. Oli kohtuullisen ällistynyt tästä rauhallisesta hyvin käyttäytyvästä Kikistä :o 
Nemillä oli vasen puoli juntturassa (muistaakseni), jotain samaa siis mitä Suvikin on hieronnoissa Nemistä löytänyt. Voipi johtua esim siitä jos Kiki on töninyt sitä aina samalta puolelta. 

Sitten Kikin vuoro. Sillä oli tosi hyvä, tai selkeesti parempi (kuin jollain aiemmalla kerralla) liikkuvuus siinä leikatussa jalassa. Toki se jalka oli edelleen heikompi / vähemmän lihakseksikas kuin muut jalat. Plus se oli hieman kipeän oloinen ts siinä oli työstettävää. Muut työstöpaikat mulla menikin ohi kun juteltiin monenmoista ... 

Jatko-ohjeiksi:
- edelleen niitä cava-reenejä, voidaan vähän nostaa rimoja
- puomin tai aan (tai vastaavan) alaosassa istu-maahan-seiso jumppaa
- 2:2 reeniä, siihen voi ottaa hämyjä yms ja koiran pitäisi pysyä korokkeella. Hyvää painonvaihtoreeniä (etujaloille siis). Tekee siis hyvää sekä kropalle että koira saisi vähän mietittävää kun alkaisi opettamaan siihen malttia myös

Vesikävelystä oli puhetta, että tämän viikkoiset videot näyttivät selvästi paremmalta kuin jotkut aiemmat. Pää enimmäkseen sopivan matalalla, hyvä kun ottaa askeleita mua kohti eikä ole liian nopeaa se askellus. Veden määrä oli hyvä. Etujaloilla teki hyvin töitä. Eikä ne takajalatkaan huonolta näyttänyt (mitä hieman epäilin kun välillä oli epätasaisempaa askellusta jalkojen osalta, Kikin vain piti/pitää kovasti välillä miettiä miten jaloillaan vedessä "kauhoo"). 

Uutta aikaa en nyt sitten vielä varannut. Seuraava kroppahuolto on näillä tiedoin maaliskuun lopulla kun vien koirat Suville hierottavaksi. Fyssari ei nähnyt tarpeelliseksi ainakaan sitä ennen huoltaa Kikiä. 

Kun kotiuduttiin Oulunsalosta niin käytin koirat pikkukävelyillä (pissasivat toki ennen kuin menivät autoon fyssarihoidon jälkeen). Sitten ne nukkuivat muutaman tunnin. Käytin koiria sivupihalla pissalla välissä ja sitten ne jatkoivat taas uniaan. Sitten saivat iltaruokansa ja sen jälkeen käytettiin Eetun kanssa niitä abc-lenkillä (kumpikin kävi kakalla). 


Ei kommentteja: