sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Päivä nro 117

Mä oon ollut kipeenä (ja oon) joten siks blogissa ei oikein tapahdu mitään.

Tässä muutama video Kikin aamu-ulkoilusta. Ensin se pääsi Eetun ja Nemin kanssa lenkille ja sitten uudestaan vielä pellolle Eetun ja kameran kanssa ... :)


edit. 11:36
Eetu oli onnistunut saamaan Kikin istumaan hetken paikallaan, joten muutaman ihan kivan kuvankin oli saanut koirasta napattua :-)


Mä käytin Kikin äskön takapihalla pissalla. Eilen en ulkoillut kertaakaan ... onhan tuolla nättiä (en juuri kauniinpaa vuodenaikaa tiedä kuin kevättalvi kun on pakkasta ja lunta maassa ja puussa ja aurinko paistaa), mutta nyt nenä valuu taas runsaasti ja aivastuttaa ja muutenkaan olo ei ole häävi. 
edit. 17:40
Kiki on käynyt tänään pari kertaa takapihalla pissalla. Lisäksi se kävi kakkaamassa pellolle kun Eetu käytti sen päiväkävelyllä tultuaan juoksemasta Nemin kanssa (7km, osa lenkistä metsässä, osa jäällä, muutoin teillä. Metsässä koira sai olla irti). Kun E+N olivat juoksemassa niin tein Kikin kanssa hieman jalannostelu reeniä laatikon avulla ja sitten samalla esineellä niitä 2:2 reenejä etupalkalla. En ees yrittänyt mitään painonvaihteluita tms koska oli ihan tarpeeksi reeniä siinä, että sain koiran pysymään laatikolla kun se tuijotti intensiivisesti sitä etupalkkaa. Lisäksi tehtiin nosework -harjoitus laatikoilla. Ensin laatikoihin nameja ja sitten pariin hajua ja sitten palkkasin koiraa kun sen nenä osui hajulliseen laatikkoon. 
edit. 06.03.17 klo 10:04
Koirat pääsivät eilen illalla vielä oikeille lenkeille (kumpikin kakkas), erikseen, Eetun kanssa. Ja mä käytin niitä pikaisesti pissalla ennen nukkumaan menoa. 

Ei kommentteja: