maanantai 13. maaliskuuta 2017

Päivä nro 125

Aamulla perinteinen abc-lenkki. Koirille ruoka. Koirat koirahoitolaan. Iltapäivällä koirien haku hoitolasta. Kiki tienvarteen pissalle ja kakalle. Koirille ruoka. Koirien kanssa lenkille (koko lauma, samoin kuin aamulla), nyt kierrettiin mansikkamaanlenkki. Nemi kävi kakalla, koirat pissailivat muutaman kerran. 

Kotosalla lenkin jälkeen Kiki oli hauskalla päällä kun heitteli yhtä lelua joka pomppi lattialla minne sattuu (punainen kohtuu pieni kong -tyyppinen kovaa muovia oleva lelu). Täräytti lelun kimpoilemaan muutamaan kertaan muovikaukalopetiinsä sitten näki kun koira mietti, että miten tuosta ponnistaisi yli, kertaalleen hyppäsikin sellaisen kettutyyppisen hypyn laidan yli, jotta pääsisi leluun käsiksi (ts tassuksi). Vähän koitin sitä toppuutella että onko pakko hyppiä reunan yli, joten rauhottu se sitten. 
Eilen se leikki wubballa, täräytteli sitä lattiaan niin että wubba lenteli mihin sattuu. Otin sen lelun siltä sitten pois kun pelkäsin että se kimpoaa kirjahyllyn lasioviin ... 

Kikillä alkaa olla virtasta siis. Onhan sitä aina ollut, mutta nyt sillä on myös semmosta touhuamista ja meininkiä ihan erilailla kun oli jossain välissä toipilasaikakaudella.

edit. 23:44

Iltapissalla koirat käyneet ovat ja Nemi on saanut iltanaminsa ja Kiki on tehnyt päivän jumppansa.

Ei uskoisi, että viikonloppuna oli mahtavat ulkoilukelit kun tänään on ollut muutama aste plussaa. Räystäät litisee vettä ja pihat lätäköityy ja loskaantuu. Sääennuste näyttää pikkuisen plussaa seuraavaksi viikoksi (tylsää). Ei taideta joen jäälle paljoa enää mennä tälle talvea. 

Ei kommentteja: