torstai 16. maaliskuuta 2017

Päivä nro 128

Kiki oli tuonut mulle yöllä uniseuraa. Tai itselleen :)

Aamusella käytin koirat takapihalla pissalla. Sitten myöhemmin saivat aamuruuan ja käytin Kikin pellon laidassa pissalla & kakalla ja Nemin tienvarressa pissalla. Sitten ajelin niiden kanssa Koiteliin. Nemin kanssa kiersin ison saaren (kävi kakalla) ja sen jälkeen Kikin kanssa kierreltiin ensin muualla ja sitten myös ihmeteltiin Koitelin kevättalvea pikkusaaresta käsin. (Kiki kävi Koitelissakin kakalla).
Kun lähdin ajelemaan pois Koitelista niin enpä voinut mennä suorinta tietä kotiin, kosta tiellä oli tulossa talo vastaan :o



edit. 20:57

iltapäivällä ajelin koirien kanssa Taskilaan. Kun olin ostanut Nemille tokotunnin (siitä teen erillisen postauksen myöhemmin). Käytin Nemin metsässä lenkillä (kakkas). Reenien jälkeen ajelin Nallikariin, jossa lenkitin Kikin (kakkas). Sitten ajoin kotiin, käytin koirat tienvarressa pissalla, ruokin koirat sisällä ja pidin Kikille puruluuta. Siitä tunnin-parin päästä piilottelin niille vähän namuja asuntoon ja nyt ne nukkuu.


Paljon kuvia kun Kiki seisoi pitkän aikaa terhakkaasti paikoillaan ... horisontti on miten on, en jaksa säätää näitä kännykuvia nyt yhtään :-)


Ei kommentteja: