tiistai 18. lokakuuta 2016

Kiki melkein 8 kk

Kikin kanssa käytiin tänään tosiaan Otuksessa Tiinan vastaanotolla. Koiraa tutkittiin kovasti ja sitten otettiin vaikka minkämoisia kuvia. Tässä kuvista murto-osa. Kuvat lähetettiin Seinäjoelle jollekin gurulle, joka sitten kertoo oman näkemyksensä kuvista.


"Tutkittaessa Kiki reagoi selvästi vasemman olkapään hauislihaksen jännealueen tunnusteluun, oikean ranteen koukistamiseen ihan koukkuun, ranteessa myös aavistuksen omainen löysyys, oikean kyynärpään sisäsivun painamiseen, lannerangan L7-S1-välin painamiseen sekä oikean takajalan suoraksi taakse vetämiseen.

Kiki rauhoitettiin röngtenkuvausta varten. Röntgenkuvissa nähtiin, että vasemman etujalan kannusvarpaan ylin luu on murtunut, murtuma on vanha sekä vasemmassa kyynärpäässä luun tiivistymistä varislisäkkeen takana. "


Kiki on lääkekuurilla ainakin siihen asti, että kuullaan ne gurun (J. Rintasalo) kommentit kuvista. Onko jatkossa jotain eritystä / toimenpiteitä tms niin se selvinnee kommenttien jälkeen. Lääkkeeksi Kiki sai nyt Metacamia (siitä maksanmakuisesta purutabletista maha meni aiemmin ainakin sekaisin, siksi nyt jotain muuta lääkettä).

Ei kommentteja: