Eli
- Lisäsin pottubataattimuusi kattilaan (ei tarkkaa tietoa paljonko muusia oli jäljellä) yhden (raa'an) kananmunan (ilman kuoria)
- Sekoitin tuon ihmeellisen näköisen sotkun yhtenäisemmäksi
- Lisäsin jonnin verran suolaa, sekoitin lisää
- Lisäsin vehnäjauhoja muutaman desin ja vaivasin taikinan
- Laitoin uunin lämpiämään 250 asteeseen
- Otin taikinasta about nyrkin kokoisen klöntin, pyörittelin sitä ensin käsissä hetken ja pistin sitten uunipellille (leivinpaperin päälle) ja painelin pyörykän linttanaksi.
- Toistin kolme kertaa eli levylle päätyi neljä rieskan yritelmää
- Pistin tuotokset uuniin
- Odotin noin vartin (ehkä hieman alle) ja otin rieskaset pois uunista
Muuten ihan jees, mutta koska bataattimuusi toi makeutta niin suolaa olisi voinut pistää taikinaan pari ripsausta enemmän.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti