torstai 9. huhtikuuta 2020

Päivä nro 9

Aamulla käytettiin Kiki pitkästä aikaa ns "aamulenkki", onneksi Jaariksen tunneli oli kävelykunnossa eikä liian jäinen tai lammikkoinen. Kiki oli tohkeissaan kun pääsi pitkästä aikaa nuuskuttamaan ko reittiä - ja koira kävi kakalla ja pissaili joitain kertoja.

Lenkin jälkeen se söi pedigreepurkin jämät sekä nappuloita.

Äsken käytin Kikin takapihalla niin, että laitoin sen pihanaruun ja annoin sen melskata itsekseen hetken. Eli hivenen vapaampaa menoa - mun valvovan silmän alla kuitenkin ...






Päivällä käytiin kiertämässä ns maaseutulenkki (pidennyksellä, ei mansikkamaalla yms kuitenkaan) ja sen jälkeen käveltiin vielä k-kaupalle (Eetu kävi kaupassa) ja sieltä kotiin. Matkaa kertyi yhteensä noin viisi kilometriä. Kiki oli innoissaan kun pitkästä aikaa pääsi nuuskuttamaan sinne Maaseutulenkin suunnalle. Ja olihan se ryönänen kun kotiin päästiin ... eli pesun kautta iltaruualle (en kylläkään muista saiko se heti lenkin jälkeen ruokansa vai hieman myöhemmin).

Sitten koira kävi muutamaan kertaan illan aikana takapihalla ja vielä joskus yhdentoista kieppeillä käytin sen iltalenkillä (pissaili pari kertaa).

Ei kommentteja: