lauantai 4. huhtikuuta 2020

Päivä nro 4

Aamulenkkinä käytiin metsäpoluilla, kun noustiin ylös niin pakkasta oli reilut kymmenen astetta; hyvä ilma siis lähteä metsään. Käytiin lammen toisella puolella ja palattiin samaa tietä takaisin. Kiki oli katkera (ts "kiukutteli" roikkumalla remmissä hetken) kun tehtiin u-käännös. Kiki kakkasi lenkin aikana kahdesti ja pissaili useita kertoja. Metsässä se olisi halunnut kantaa keppejä, tai riekkua keppien kanssa.


Metsässä nähtiin myös naapurikadun suomenlapinkoirat, Kiki olisi niiin tahtonut porista niiden kanssa.

Lenkin jälkeen Kiki sai aamuruokansa, mikä taas koostui siis perusnappuloista, lusikallisesta pedigree purkkiruokaa ja lääkkeestä.


Nestemäinen lääke annostellaan ruiskulla koiran painon mukaan. Lääkkeen voisi antaa suoraan suuhun tai ruuan seassa, me ollaan annettu ruuan mukana ja onneksi Kiki on syönyt ihan reippaasti ruokansa.

edit. 21:38

Aamulenkin ja -ruuan jälkeen otettiin Kikiltä leikkaushaavan päällä ollut side pois. Hieman kasteltiin sumutinpullolla sitä sidettä reunoilta, jotta se lähtisi paremmin pois ja toisaalta ehkä helpottaisi hieman ts ei sattuisi koiraan niin kovin "laastarin repiminen". Tuon jälkeen oli kyllä hyvä, että koiralla oli/on kauluri, koska koira "meni pitkin seiniä" jonkun aikaa. Yritti tutkia itseään ja oli selvästi ahistunut. Onneksi tuo "pitkin seiniä" meno meni ohi jonkun ajan päästä ja koira oli asettunut nukkumaan.


Vähän kehno kuva, mutten tohtinut ottaa uutta etten olisi herättänyt koiraa. Kiki tuntui tykkäävän kun pääsi taas "välihuoneeseen" nukkumaan / oleilemaan.

Iltapäivällä (kolmen neljän aikaan) käytiin päivälenkillä. Mentiin taas metsäpoluille, käytiin ehkä kilometrin verran pidempi reissu kun aamulla. Metsässä oli hyvä vielä kulkea, mutta autotiet olivat osittain sulaneet joten mennen tullen oli hieman hiekkaista/märkää, joten piti viedä koira kylppäriin ulkoilun jälkeen ja pestä tassut ja varovasti suihkuttaa myös massua (sekä varovasti kuivata).

Ulkoilun jälkeen Kiki sai iltaruokansa ja hieman sen jälkeen se rupesi taas pötköttelemään.

Tässä vielä eiliseltä kuva tuosta Kikin tavasta nukkua verhon kanssa :-D

Massu puolelta pilkottaa "laastari"

edit. 05.04

Eilen illalla käytin Kikiä lenkillä vielä joskus yhdentoista maissa, kierrettiin ns pikkupäiväkotilenkki - keli oli taas mennyt pakkasen puolelle - ja Kiki pissasi pari kertaa ja kävi kakalla.
Kotona takaisin kauluri päälle, keittiönkaapista iltakeksi ja ei muuta kuin nukkumaan.

Ei kommentteja: