sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Päivä nro 12

Aamulla kierrettiin se ns maaseutulenkki, Kiki teki tarpeensa ... ja oli aika jousilla osan lenkistä eli tosi hepposista jutuista meni ihan kierroksille. Pitää ens viikosta eteenpäin ruveta taas teettämään sillä jotain aktivointijuttuja niin saa aivoillekin jotain askaretta.

Päivällä koira pääsi takapihalle ihmettelemään maailmanmenoa:


Lumitilanne näytti alkupäivästä siis vielä tuolta, lumien sulaminen siis. Nyt pihalla on jo jonkun aikaa satanut uutta lunta ...

Aamuruoka maistui koiralle. Saipa vähän juustoakin, ja sekin meni suit sait sukkelaan koiran massuun.

Tänään tarkistettiin miltä haava näyttää, ja hyvältähän se näyttää. Karvat ovat jo alkaneet kasvamaan arven päälle. Tänään koira on ollut jo sisällä ilman kauluria (poislukien se aika kun käytiin saunassa. Muutamaksi yöksi on vielä tarkoitus kauluri sille laittaa.

edit. 20:38

Käytin tuossa viiden-kuuden kieppeillä koiran lenkillä, kierreltiin okt-alueella. Koira teki tarpeensa räntäsateessa.

Lenkin jälkeen se sai ruokansa (nappula-annos ja hieman lammasta). Siitä reilun tunnin päästä pidettiin pieni tempputuokio mikä sisälsi hieman läpi - agi - ympäri - tvist + oik ja vas seuruu -temppusia. Sitten leikittiin hieman noutokapulalla (samassa tilassa kuin aiemmin, nostelee mielellään muttei pidä eikä voi istua kapulan kanssa). Sitten hain pari pyöröpalloa (mini ufot) joihin yritin naksutella etutassujen laittoa. Kiki mietti kauheesti ja tarjoili peruuttamista, palleron siirtelyä, teki niille tanssitemppua ja mitähän vielä - välillä vähän laittoi tassuaan siihen kohteelle ja siitä sitä sitten palkkailin muttei se tainnut tajuta mitä siltä halusin. Lopuksi sai vielä tehdä tassun antoa niille eli nostin sitä pyörylää ja Kiki läppäs tassunsa siihen, sen se hoksas heti eli ei ollut hankala :-)


Ei kommentteja: