maanantai 6. huhtikuuta 2020

Päivä nro 6

Pilvinen pakkasaamu sai meidät menemään jälleen metsään, jossa käytiin vajaan tunnin mittainen kävelyretki. Sama lenkki siis kuin eilen aamulla. Alkumatkasta Kikillä oli kauhea kiire, varmaan joku oli just kulkenut samoja polkuja - loppumatkasta pitikin sitten vetkutella "ei mentäs vielä kotiin". Koira kävi (kerran) kakalla ja pissaili joitain kertoja. Metsässä nähtiin yks toinen koiranulkoiluttaja ja kaksi muuta kävelijää.

Lenkin jälkeen koira söi innolla ruokansa ja sitten käveli oma-aloitteisesti kaulurin luo. Rutiinit ovat tulleet jo Kikille tutuiksi; kauluriin nyt ja sitten vakkaripaikalle pötköttelemään.



edit 21:25

Päivällä käytiin kahden kieppeillä lenkillä. Mentiin taas metsään, kun keli sen vielä salli, ja löydettiin yks ihan uus polku testattavaksi (ei niin hyvin tallattu kuin muut kulkemamme reitit, mutta tarpeeksi hyvin että sieltä pääsi taas takaisin tutuille reiteille eli ei tarvinnut palata takaisin).




Lenkillä Kikillä oli sama meno kuin aamullakin, eli kovasti tohotti ees taas ja keksi itselleen kaikenlaista puuhaa (keppejä, jälkiä, kuonolla lumen auraamista jne). Kotona se on enimmäkseen pötkötellyt, välillä ollut rapsuteltavana. Kertaalleen on käyty takapihalla nuuskuttelemassa (Kiki on nuuskuttanut ja minä olen toiminut hihnanjatkeena), viiden kieppeillä koira sai iltaruokansa (turvotettuja nappuloita).

edit. 07.04

Iltaruuaksi Kiki sai taas turvotettuja nappuloita siinä viiden tienoilla. Itse kun syötiin lämppärileipiä myöhemmin illalla niin Kiki sai niistä myös jämät ...

Iltalenkki venähti niin, että käytin koiran lenkillä yhdentoista aikoihin - tällä kertaa käveltiin pyörätietä Ylikylää kohti - ja palattiin samaa tietä takaisin. Pyörätie oli jo osittain sulanut. Ketään ei näkynyt missään. Kiki kävi lenkillä kakalla.

Kotona koira joutui taas kaulurin vangiksi.

Ei kommentteja: