keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Vko 8, tanssireenit

Viime sunnuntaina ei ollut tanssitreenejä, mutta viikolla kahdeksan oli (eli samana viikonloppuna kun lauantaina oli ollut se koiratanssikurssipäivä niin sunnuntaina oli normaalit viikkotreenit).

Toisin kuin luulin, niin me ei katsottukaan sitä kotitehtävää eli ei jouduttu esittämään ~kolmea temppua siihen valittuun biisiin. Sen sijaan saatiin jatkokotitehtäväksi keksiä siihen muutama temppu lisää - jotka vissiin katsotaan kurssin viimeisissä treeneissä (jotka ovat tämän viikon sunnuntaina).

Sen sijaan saatiin valita läjästä erilaisia esineitä itsellemme yksi johon piti sitten kehitellä erilaisia temppuja. Itse hieman myöhästyin ryntäyksestä esineläjälle, joten ei hirveästi ollut valinnanvaraa. Päädyin ottamaan jonkun muovisaksofonin (tms joku puhallinsoitin) johon sitten kehittelin jotain temppusia. Kiki yllättävän hyvin nosti sitä epämääräisen mallista lelusoitinta. Sitten naksuttelin sen myös koskemaan sitä suuosiota soittimesta ja yritin saada koiran laittamaan etutassut siihen vähän kuin käsi-tempussa. Plus "soitin" sitä itse kun koira oli mun jalkojen välissä (agitemppu). Taidettiin kokeilla myös varjotemppua siihen muttei kovinkaan hyvin onnistuttu.

Kaikki sitten esittelivät omat ideansa harjoittelun kohteena olleesta esineestä. Ja kouluttajat kertoivat yleisiä juttuja ja joitain esimerkkejä esineiden käytöstä koiratanssikoreossa.

Mä inspiroiduin tuosta harjoituksesta ja sain idean Kikin ohjelmaan ;-)

Lisäksi kuunneltiin jotain biisejä ja "jammailtiin" niiden tahtiin. Mikä tosin oli taas tosi vaivaannuttavaa, koska veisut eivät menneet lainkaan mun jalan alle ...

Ei kommentteja: