tiistai 26. maaliskuuta 2019

Ennakkotietoja Erkkarista

Kuulinpa tuossa vähän aikaa sitten, että Lappalaiskoirat ry:n seuraava erikoisnäyttely on Kajaanissa. Jei. Se oli ensimmäinen ajatukseni. Kun Kajaanihan on tosi lähellä täältä päin katsottuna (vain pari sataa kilometriä).

Jei muuttuikin kuitenkin eiksi, kun kuulin lisätietoja. Erkkari pidetään Pallohallissa. Tuttuakin tutummassa hallissa missä on käyty monet agikisat ja näyttelyt (Merri ja Nemi on käynyt, Kiki ei ole käynyt siellä koskaan; ja sille on syynsä etten ole pikkukoiraa ilmoitellut esim The tamminäyttelyyn). Erkkari viikonlopusta tulee superviikonloppu, minkä luulisi olevan Tosi Jees isolle osalle lappalaiskoiraharrastajista. Tuona lokakuisena viikonloppuna lauantaina hallissa on epävirallinen pentunäyttely ja rotumestaruustokokokeet ja sunnuntaina siellä sitten on erikoisnäyttely ja rotumestaruusagilitykilpailut. Sekä toko- että agiskabat ovat luonnollisesti avoimet kaikille eli normaalit kisat/kokeet mutta joissa vain etuoikeus lappalaiskoirilla (vaikuttaa tokossa).

Mä ehkä voisin viedä Kikin Pallohalliin jos siellä olisi pelkästään erikoisnäyttely, mutta ainakin just nyt ajattelen, että agility on sille liikaa. Sillä ainakin harjoitustilanteissa Kikillä menee ensin kuppinurin ja sitten alkaa hirvittämään jos sen pitää tehdä jotain samaan aikaan (samassa hallissa) missä aksataan.

Että jei vaan ja silleesti.

Ei kommentteja: