maanantai 18. maaliskuuta 2019

Treenejä tulee, treenejä menee

Jätettiin tänään nosetreenit väliin. Koska tuo aiemmin mainittu kakkakriisi; en olisi tohtinut syöttää Kikille vielä palkkanameja kun en tiedä miten sen maha olisi reagoinut ja olisi ollut melko epäreilua teettää sille tehtäviä ilman palkkausta.

Sen sijaan ilmoitin Kikin sunnuntaille koiratanssin teematunnille. Lisäksi ilmeisesti oltiin mahduttu kuun viimeisenä sunnuntaina olevalle koreokurssille. Näissä molemmissa on kouluttajana Tiina Jounio, joka on oululainen The koiratanssija (=pitkänlinjan harrastaja, kisaaja, koiratanssituomari ja ties missä kaikessa lajiin liittyvässä mukana).*jännää*

Eilen oli tullut sähköpostia, että Maikkulassa jatkuisi koiratansseilu myös nyt meneillään olevan kurssin jälkeen. Luultavasti en kuitenkaan hae ko kurssille, koska tajusin tässä päivänä eräänä, että nyt kun on ollut paljon ohjattuja treenejä niin en ole ehtinyt tämän vuoden puolella juuri ollenkaan käymään vapaavuorotreenimässä Haukkiksella. Ja treenattavia asioita/temppusia on kyllä vinopino, että tekemistä olisi jos ottaisi vain itseään niskasta kiinni ja menisi harkkailemaan niitä.

Ei kommentteja: