lauantai 5. elokuuta 2017

Paavola ryhmis

Kikin "voittokulku" päättyi tänään. No, joskushan sen täytyi päättyä. Tuomari kyllä tykkäsi koirasta, mutta ... Ja harvinainen (tälle vuotta eka, tai tälle parivaljakolle eka) tuomari joka tajusi meidän koirien olevan erityyppisiä ja kertoi tykkäävänsä enemmän siitä toisesta ja vähemmän toisesta. Eli Kiki oli sen mieleen ja Nemi ei.

Kiki NUO ERI1
(ei sa:ta)
Nemi VET EH1

Tuomari Elina Haapaniemi

"?? vanha. Tyypiltään soma. Sopivan kokoinen. Feminiininen nuori narttu. Joka tarvitsee ???? ja enemmän kehäharjoitusta. Erittäin hyvä päänmuoto. Oikein sijoittuneet ????. Hyvä purenta. Hvä luonnollinen ryhti. Sopiva luusto. Oikeat mittasuhteet. Liikkeessä peitsaa mielellään. Liikkumisen esittämistä tulee harjoitella enemmän. Tällä hetkellä liian pehmeä turkki, laadun tulisi olla karkeampaa. Väri musta, pieni valk. rintamerkki. Saa tyyppinsä ansiosta erin"

Tuomari mittasi Kikin.

"12 ja puoli! Edelleen hyväkuntoinen veteraani narttu. Steriloitu, mikä vaikuttaa turkin määrään ja laatuun. Hyvä kallo. Kauniit silmät. Hieman kevyt kuono-osa. Edelleen hyvä ???? purenta ja ???. Kovin ahdas edestä. Hoikka turkkinsa alta. Kokonaisuutena jo hieman pitkä. Liikkuu riittävin (?) askelin. Hyvä luonne"

(en mä saa tolkkua tuosta kehäsihteerin käsialasta)

Ei kommentteja: