maanantai 14. elokuuta 2017

7,5 km

Enpä saanut sitten aikaiseksi jotta olisin mennyt katsomaan viikonloppuna Virpiniemeen aksakisoja. Noh, ens viikonloppuna uus yritys - siis Haukkiksella on kaiketi agikisat.

Hieman tehtiin viikonloppuna nosework-kotiläksyjä, enemmän ja vähemmän hyvällä menestyksellä. Ilmeisesti ikkunan likellä ollut piilo oli Kikille turhan haasteellinen. Kovasti se teki töitä nuuskutti ja pyöri muttei tismalleen oikeaan kohtaan paikallistanut hajulähdettä. Molemmille tein myös ts laitoin ruokakupin ulkolaitaan hajutäpät. Lisäksi Nemille laatikkoja joissa joissain oli hajua.

Eetu ja Kiki kävivät eilen juoksemassa ns k-rautalenkin pienellä pururatamutkalla. Keli oli viileä (n +10 astetta ja pilvistä). Kiki oli juossut innoissaan ja käyttäytynyt hyvin :-)

Sillä välin kun Kiki oli juoksemassa niin mä käytin Nemin kävelyllä, grillillehän se olisi halunnut muttei menty ;-)
Lisäksi se bongasi mulle yhden käärmeennahan - mä vain ajattelin, että onneksi joku on siivonnut sen yhden kuolleen käärmeen pois erään lähitien varrelta. Niin eiköhän Nemi mennyt tökkimään kuonolla (en tiiä koskiko se elukkaan vai näyttikö se vain sen mulle) sitä kuollutta matelijaa ...

Ei kommentteja: