torstai 21. elokuuta 2014

BH-kurssi 2/4

Tiistai-iltana oli taas sitä beehoota Kempeleessä sillä samaiselle ruohokentällä millä viimeksikin. Aluksi Katja kertoi ensin tottiksen jättävistä/luoksetulo liikkeistä ja sitten taas pareittain harjoiteltiin. Ensin ne toiset ja sitten mä & Nemi ja Eeva & Rane. 

Ilmoittautumisosio meni ihan kivasti (sitä ei muistettu reeniä viimeksi). Sitten Nemin kanssa ensin tehtiin seuruu kerran (hihnassa) ja sitten ne uudet liikekuviot. Aluksi sain koiran hyvään kontaktiin ja hienosti mukaan. Okei, avitin nakilla hieman (mutta silti, sujui ihan kivasti omasta mielestäni, myöhemmin ei se nakkikaan auttanut) eli melkeen se viiskytaskelta meni ihan hyvin. Sitten kun käännöksessä palkkasin koiran niin sitten meni pasmat hieman sekaisin. Jotenkin pääsin kuitenkaan takaisin päin ja tein välillä nopeeta seuruuta. Hidas seuruu ei ollu tarpeeksi hidasta. Sitten siinä jii-kuviossa tai kääntyilyissä siis meni pasmat ihan sekasten. Käännyin väärään suuntaan. Lopullinen niitti tuli siinä, että Nemi ei vaan suostunut etenemään. Olin ihan, että mitä kettua. Teki samalla tavoin kun sillon kun kauhustelee viemäreitä (talvellakin tekee sitä vaikkei ite nää ees koko viemärinritilää niin N ei suostu käveleen niitten päältä/vierestä). Olin ihan, että mikä ritilä tämmösella nurmikentällä nyt muka voisi olla. Mutta. Siinä oli paska. Daa! Se on tallonu niitä, se on syöny niitä,... eikä ois uskonu että se nyt saa jonkun prinsessakohtauksen, mutta niin vain kävi. Melko ällö kakkeli siis jopa Nemin mielestä, ja se on paljon se! 
Sitten vielä henkilöryhmäharjoitus mikä meni paremmin kuin viimeksi mutta ei edelleenkään yli hyvin. 

No, kun oltiin tuosta seuraamisepisodista selvitty niin tehtiin ne jäävät. Otin koiran pois hihnastaan. Näissä ei ollut mitään ihmeellistä. Siis ensin jokumäärä (pitää tarkistaa en muista paljonko) askeleita ja käskyllä koira istumaan. Sitten pitää jatkaa ite matkaa, koiralle ei saa sanoa paikkakäskyä. Kun on marssinut sen x määrä askelia niin käännytään ja palataan takaisin koiran luo (en muista oliko tää joku missä tuomari antaa ohjaajalle luvan palata takaisin). Sitten jatketaan matkaa ja jonkun askeleen päästä käsketään koira maihin. Tuo maihinmeno pitää tapahtua niin, että koira ensin pysähtyy (ei sais istahtaa..) ja sitten menee vasta maihin. Eli ei tokokokeen jättävänä liikkeenä prikulleen. Sitten kun koira makaa maassa niin ite kävellään about kolkytaskelta ja kutsutaan koira luokse. Tätäkään en muista, että antoiko se tuomari luvan tuohon kutsumiseen? Luoksarissa koiran pitäisi tulla ohjaajan eteen ja käskystä sitten vasta sivulle. Mutta ilmeisesti on parempi, että koria tulee suoraan sivulle kuin että sen lievällä käsimerkillä näyttäisi/käskyttäisi siihen eteen.
Tyhmää kun osa asioista pitää tehdä itsenäisesti ja osaan saa käskyn/luvan... 
Siitä sitten siirrytään paikkamakuu paikalle tai pois kentältä. 

Paikkamakuussa Nemi oli hyvä. Ei mitään huomautettavaa siihen asiaan. 

Ei kommentteja: