torstai 11. lokakuuta 2012

Vettä, korvia ja kokohierontaa

Niin. Tiistaipäivänä käytiin tosiaan Nemin kanssa Tiihosen Tiinan juttusilla Otuksessa - molemmista korvista otettiin näytteet ja vasemmasta korvasta löytyi hiivatulehdus johon saatiin lääkkeet. Eli koiralle annetaan korvatippoja kahdesti päivässä - olikohan kymmenen päivän ajan (en muista ulkoa varmasti tuota aikamäärettä, lääkäristä saatu lappu on kotona (ja minä en)). Lääkkeellä on myös varoaika, jotenka koska rehellisyys maan perii niin Nemiltä jää kuitenkin Laukaan Erkkari välistä tälle syksyä. Koska tällainen juttu nyt tuli niin oon sitten reilusti harjaillut koirasta pois irtokarvoja (joita lähtee ja lähtee) kun mitään näytelmiä ei ole tälle vuotta tiedossa niin karvoja ei tarvi säästellä ... 

Keskiviikkopäivänä eli eilen käytiin Eeva-Liisa Pohjasen hoteissa. Molemmat koirat kävivät kahluualtaassa tepastelemassa (akvaarionnäköinen laitos jonka pohja liikkuu, siihen saa kaltevuuksia, nopeutta voi vaihdella yms miten ELP kokeekaan kellekin koiralle tarpeelliseksi) ja sen jälkeen ne saivat koko vartalohieronnan. Nemi oli ensimmäistä kertaa tuossa vesilaatikossa, Merrille tämä oli nyt toinen kerta. Molempia hitusen jänskätti mennä sinne veteen. Nemi tykkäsi nojailla seinään joten sitä sai sieltä yrittää ohjailla keskemmälle, naksuteltiin sille myös hieman kun oli keskemmällä (siis ELP naksutteli ja mä palkkasin koiraa) - tosin Merri innostui tästä ihan satasella ... kun sekin sai pari namia kun naksahti, siitä tais tulla Elpin ylin ystävä tämän seurauksena ;)

Hieronnassa jumitukset löytyivät tutunkuuloisista paikoista. Merrillä oli jumia kaulassa ja takaosassa (selässä? en just tietty enää muista niitä termistöjä, mun pää kun on niin hatara .. :o) ja Nemillä rintarangassa ja lavassa. Olikohan nyt niin että koirilla oli eri puolen lavoissa jumit ... 

Tapansa mukaan Nemi ynisi onnellisena. Toisaalta Merrikään ei pistänyt ollenkaan niin paljon hanttiin kuin joskus aiemmin tällaisissa käsittelyissä. Toki se nosti päätänsä välillä ja hieman ahdistui silloin kun niitä kipeimpiä paikkoja hoidettiin. Molemmat saivat myös pahimpiin paikkoihin laserhoitoa. 

Saatiin myös monia vinkkejä siitä mitä kannattaisi tehdä kotona, ufolla ja ilman sekä hallilla sillä päärynänmallisella tasapainoaluksella. Kunhan nyt vain muistaisin ahkerasti harjoituttaa koirien lihaksia ja teettää niille tasapainoilujuttuja.


Ai niin. Korvia kehoitettiin käydä näyttämässä kuurin loputtua vielä siellä lekurillassa. Toivoa sopii, että korva paranee yhdellä kuurilla. 

Ei kommentteja: