maanantai 29. lokakuuta 2012

M105 toko

Merrin viime viikon ohjatut tokot. 

Paikallaolot. Sekä istuen että maaten. Pysy oikeassa asennossa eli sikälimikäli tosi hyvä. Mutta vonkui ihan älyttömästi. En sitten ollut antanut ees hitusen iltaruokaa Merrin ruokinta-aikaan viieltä, joten se kosti sen mulle harkoissa vonkumalla ja olemalla melkonen hötkälle ja hätähinen koko reenien ajan. Toisaalta into oli kyllä ihan 110% koko ajan...

Kaukoja niin että koira pistäisi takajalat tyynylle. Yritin ensin saada koiran tajuamaan pistää ne takajalat putkipainojen päälle. Koira tarjosi mulle vaikka mitä tekemistä muttei oikein sitä oikeaa. Jenni-open tyynylle mä sain sen jotenkin menemään, melkein jees'isti. Kuulemma tässä vois käyttää apuna rullattua mattoa - pitänee joskus kokeilla. Kun muistas ja ehtisi vaan. 

Tehtiin myös evl:n zeta harjoitus. Istu-maahan-seiso. Vein aina etupalkan tehdyn jäävän jälkeen. Merri ei oikeen niitä kestänyt, ois varmaan tehnyt zetan paremmin ilman niitä. Koska oonhan mä setaa harjotellut - siis neliönä, aikana ennen zetasääntöä. 

Itsekseen tehtiin sivuaskelia  (ei tarvi enää imutusta/namia käteen :)), käännöksiä, seuruuta, kakeja, temppuja, ... ja ties mitä kaikkea. 

En muista tehtiinkö ohjatusti muuta kuin paikallaoloja, tyynykakeja ja zetaa. 

Ei kommentteja: