keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Maalahti, kisat 12/2012

Lauantaina käväistiin likkojen kanssa Maalahdessa Lappalaiskoirien rotumestaruuksissa. Ts ajelin perjantai-iltana Lohtajalle porukoille yöks ja siitä ajeltiin aamupäiväksi Maalahteen. PAWSin kunniaksi täytyy sanoa, että oli mukava että ajo-opasteita oli 8-tieltä lähtien. Hallille nyt ei ollut kovin monimutkaista ajaa muutenkaan, mutta pisteet tuosta kuitenkin järjestävälle seuralle.

Hallin pohja oli hiekkasysteemiä (virallisesti ehkä jotain kivituhkaa tms). Pohja oli ihan hyvä, ei moitteita siitä. Muuten paikka oli melkoisen ahdas. Jotain aitoja (vaneria tms, ei näkyvyyttä koirilla radalle) oli laitettu radan ja ootos tilan väliin. Sieltä sai sitten kilpailijat/yleisö koittaa kuikuilla radalle radanrakennus vaiheessa ja toisten suorituksia. Hivenen hankalaa. 

Tuomarina meillä oli Anders Virtanen joka oli laatinut aika kimurantteja ratoja (otin ratapiirroksista kuvat, lisäilen ne tänne joskus). Kesken b-radan vaihtui tuomariksi Salme Mujunen, joka oli myös kolmosten tuomari. Siis ei meille ollut Salme vaan "pikkusille" (medeille ja mineille) ja se rata ainakin näytti kivemmalta kuin meiän rata. (se vihree nurmikko aian takana jne ;))

Meiän radoista ei tullut yhtään mitään. En vaan osannut. Kepit sentään meni kivasti. Joo, en osaa ees selitellä. Jotain näppäriä ohjauksia yritin niille hyppykuvioille, muttei niistä mitään tullut. Myöhässä olin, enkä osannu muutenkaan. Jos tämä ei nyt tullut jo selväksi, niin saimme siis "tulokseksi" kaksi hylkyä. 

Myös Merri oli tuolla retkellä mukana, joten se pääsi ostoksille makkarakojulle ;)

Ei kommentteja: