maanantai 1. lokakuuta 2012

N125 M 96 toko

Viikko sitten sunnuntaina oli tokoharkat. 

Mitä tehtiin? Nemin kanssa ainakin liikkeestä seisomista ja seuruuta. Koira edistää seuruussa, sain Jenniltä sen sata vinkkiä miten sitä vois palkata toisin tai tehdä toisin. Ja muistanko siitä jotain - joo jotain hämäriä mielikuvia aiheesta on olemssa. 

Liikkeessä seisomisessa pitäisi tehdä erilaisempia harjoitteita. Heitellä palkkaa koiran tassujen väliin, palkata yllättäin lelulla jne. 

Merrin reeneissä tehtiin ainakin tunnaria. Yksittäisen hakee hyvin, läjässä olevista tuo minkä sattuu. Kun läjä oli eessä ja oikea taaempana yksinään niin toi sen. 

Paikallaoloissa molemmat koirat olivat hyviä. Jopa Merri pysyi oikeessa asennossa vaikka tehtiin ensin 2 min istuminen (piiloilin) ja sen perään 4 min makoilu. Banaanitanssin paikka! 

Liikkeestä seisomisen kestoa. Ainiin. Nemi kesti hyvin kun laitoin etupalkan. Merri venkuloi - ei siis uutta alla auringon ;)

Olin ihan naatti reeneissä enkä mitenkään himopipona tehnyt ittekseni asioita. Merrin kanssa kävin tekemässä hallin toisella puolella "naru oveen kiinni" kaukoja. Ois siis pitäny reeniä kaukoja, mutta kun Merrin energiat on taivaissa niin niitä ei kannata reeniä, se hötkyilee vaikka mitä tekisin. Jotenka. Koira siis kiinni oveen ja käskytystä - kun olin vähän kauempana ja koira ei päässyt mun luo. Tää meni vaihtelevasti. 

Sitten tehtiin myös peruuttamista (siis mersun kans) että koira käsketään peruuttamaan ja sitten kutsutaan luokse ja tehään joku stoppi. Merri motkotti ihan hulluna että mitä kehveliä mää oikeen siltä tahdon. Ollaan agiesteiden keskellä, pitäisi peruuttaa, tulla eteen päin, pysähtyä jne - että päätä jo nainen mitä sä haluat! Ei sovi konservaatiivisen Merrin päähän tuollainen variaatiokuvio siitä mitä ollaan tekemässä! 

Ei kommentteja: