perjantai 19. lokakuuta 2012

N131 agi

Ma-illan aksareenit. 

Ma-aamuna sain sähköpostiini radan (taas linkitin Tarun blogiin kun se on sen kuvan sinne jo pistänyt niin mun ei tarvi nähdä vaivaa aiheesta ;)) ts kotiläksyn. Tähän piti keksiä mahdollisimman monia eri ohjauksia. Tavoitteena oli ohjata kepakot niin, että keppien jälkeiselle hypylle ehtisi pakkovalssaamaan. Todellisuudessa radalla ei sitä hyppyä sitten ollutkaan vaan noilla main oli puomi jolla sai käydä itsekseen harkkaamassa sitä koko syksyn läksynä olevaa puomi suoritusta - meidän osalta tuo läksyn luku ei oikein toiminut kun väistelin ratareeniä tekevää koiraa enkä saanut / tohtinut hetsailla Nemiä tarpeeksi eikä homma muutenkaan ollut sellaista villiä kuten Mari on toivonut että olisi..

Ai niin ma-illan reenejä oli vetämässä Mikko. Nemi tais hypellä jotain 50-55cm rimoja. 

Kolmoselle persjättö. Ja 4-5 päällejuoksu. Tätä sitten jankattiin aluksi. Mutta mä en ikinä saanut koiraa vitoselle kun olin liian hidas sen päällejuoksuni kanssa. 

Joten suunnitelman vaihdos ja edelleen kolmoselle persjättö, mutta neloselle japanilainen ja sen jälkeen loppu hypyille joko leikkauksia tai persjättöjä. Se japanilainen on ylen villi ohjauskuvio, ns pakkovalssin tapainen jossa tehdäänkin persjättö valssin sijasta. Jotenkin ihan käsittämätön ohjaus, jota ei saa liikaa ajatella. Tein sen parikin kertaa ihan näppärästi ja ihme ja kumma se toimi ihan kivasti. Tosin ajoitus on tosi tarkkaa... siinäkin. Jatkon tein ensin leikkauksilla ja sitten yritin säätää niitä persjättöjä. 

Tokalla kiekalla ois saanut tehdä viskileikkauksen siihen neloselle, mutta mä tahdoin ennemmin vahvistaa sitä japanilaisen osaamistani. Viskeillään sitten joskus toiste - ehkä. 

Kepit.. joo jollain kerralla aluksi ei menny oikein sisään. Pelkät kepit kohti palkkaa, joo ihan jees. Lopulta sain leikattua takana eikä ollut mitään ongelmaa kun Neppula pujotteli kohti palkkaa. Mitään päällejuoksuja en ees yrittänyt siihen. 

Ei kommentteja: