maanantai 29. lokakuuta 2012

N135 agi

Viime viikon ohjatut aksat. Koutsauksesta vastasi Mari. 

Harjoiteltiin putkijarrutusta: oma liike pysähtyy noin metri ennen kuin koira menee putkeen. Sillä on merkitystä kumpi jalka (omista jaloista) on edellä - koiran puoleisella jalalla vaan työnnetään koiraa putkeen eli annetaan sille vauhtia - jatka vaan kaarella ja vauhilla putkesta eteenpäin. Ei siis niin. 

Tosin mun kohdalla mietittiin sitä, että onko se pysäys kuitenkaan järkevää kosken kuitenkaan pääse niin sukkelaan siitä liikkeelle. Ei keksitty mitään ylitse muiden olevaa ratkaisua asiaan. 

Itsekseen sai tehdä puomia, puomin alasmeno kontakti lähti pöydältä liikkeelle. Eli ihan vaan sitä. Nemillä oli aika hyvä, tosin myös aika äänekäs, asenne ko leikkiin.

Tuossa putkireenissä ... ts se päättyi putkeeen se harkka mutta siinä oli jokunen hyppy sitä ennen. Piti tehdä alkua ensin valssilla ja twistillä ja sitten persjätöllä ja twistillä. Tuntui eka etten ehdi siihen twistipaikkaan oikein sitä tekemään ja tuli ihme tökkö. Mari sitten sanoi, että voisin tehdä siihen vain päällejuoksun. En tiiä oliko tarkoituskin saada mut vain ajattelemaan ettei mun tarvi peruuttaa, vai mitenkä. Mutta mä kuulemma tein twistin enkä päällejuoksua - enkä tajunnut yhtään mitä tapahtui ;P 

Kokeiltiin myös sitä twistipaikkaa wiskillä. En muista ennen vislileikkauksia tehneenikään. Se tehtiin ensin ihan yksittäisenä (mari palkkasi koiran) ja sitten alusta asti ko ratapätkä. Ihan hyvin se meni, mutten uskaltaisi tuota kyllä kisaradalla harjoituttaa, enemmän toistoja pitäisi saada alle ensin. 

Ei kommentteja: