keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kohti Voittajaa?

Olen kirjoitellut tänne taannoin, että

Voittajaluokan pahimmat möröt:
Seuraamisen sivuaskeleet, pitäisi keksiä miten tekisin ne Merrin kanssa. Jotain höpöjuttuja on tehty - sellaisia mille nauraa variksen marjatkin. Ja joo, reeneis on neuvottu mutta sillon joskus kun niitä tehtiin niin tuntu ylivaikeilta eikä mikään onnistunut.
Ruutu. Eteenpäin on menty, mutta ei vielä läheskään koevalmis tapaus.
Tunnari. Lisää reeniä. Kapulan tiputtaminen ja sillä veelaaminen pois. Tää ei oo mikään paha mörkö mun mielestä kuitenkaan tämä liike.
Semimörkö:
Paikallaolo. Samat ongelmat kuin avossa jatkuvat. Nouseeko istumaan ja kuinka paljon piipittää.
Luoksetulo. Tämä on vähän kumma liike. Avo-versio on mörkö koska on ihan kuun liikkeistä kiinni millon pysähtyy. Kokeiltu vaikka mitä ja välillä toimii ihan superisti ja sitten taas ei. Maihinmeno on kohtuu hyvä.
Kaukot. En mä nyt vielä hirmu huolestunut ole. Pitää vaan kasvattaa matkaa ja katsoa ettei reeni näitä liian suuressa vireessä (siis koiran).
Ei huolta:
Metallinouto - hieman ällöhän se on, mutta tekee kuitenkin. ja toisinaan ei oo yhtään ällö.
Hyppynouto - kivaliike. Perusongelmat jatkuvat (perusasento).
Liikkeestä istuminen - ehkei ongelma.

Sivuaskeleissa on selvästi edistytty. Eiväthän ne kauniit ole, kun ne meidän perusongelmat jatkuvat sielläkin (varmaankin) - mutta edistymistä on tapahtunut eikä tämä huoleta minua enää ollenkaan :)

Ruutu. Sitä on reenitty paljon. Ei aina oikein hahmota sitä ruutua. Että kierretäänkö etutolpat vai mitä tehdään. On se silti edistynytkin. Mutta en luottaisi että kokeessa tästä saisi pisteitä, ainakaan montaa. Jos se löytää sen ruudun niin sitten loppu ei ole ongelma -kait. 

Tunnari. Vaihteleva. Välillä tekee ihan hyvin sen hajutyöskentelyn ja toisinaan hösöttää ja tuo minkä tahansa kapulan. Lisää reeniä alle niin kyllä se siitä, ehkä.

Paikallaolo. Viime aikoina ei ole vaihtanut asentoa, ts noussut istumaan (vaikka on tehty myös istuma paikallaoloja). Mutta, vinkuuhan se. Mutta semmosta sattuu.

Luoksetulo. Ikuisuus ongelma ja kriisi. Taas ehkä hivenen edistymistä havaittavissa. Liian paljon olen jättänyt koiran istumaan - joten jos pistän sen maate oottamaan niin nousee helposti ylös istumaan kun kuvittelee tietävänsä asiat mua paremmn. 

Kaukot. Sama hötkyilyongelma kuin avossa. Ei saa reeniä liian suurella vireellä. Välillä kovinkin nättiä. En jaksa ressata tätä.

Metallinouto. Ei voi tehdä monia toistoja. Murmuttaa. Hakee se kyllä sitä. Tätä taas pitää reenata korkeassa vireessä. 

Hyppynouto. Ihan jees. Murmutusta ilmenee toisinaan. Saattaa jättää noutamisen kesken ja keksiä muuta puuhaa. Tai sitten ei. 

Liikkeestä istuminen. Koira sekoilee - millon on kyse seuraamisen istumisesta ja matkaa pitää jatkaa yhdessä? Ja milloin jäävästä jolloin siihen pitää jäädä tököttämään vaikka mä heilun ees taas? 

Ei kommentteja: