maanantai 8. lokakuuta 2012

M97 toko

Niin. Olen lukenut / kuullut siitä kuinka ihmiset reenivät koiriensa kanssa tunnarin tapaisia juttuja metsässä. Kävyillä tai kepeillä. Ajattelin sitten eilen Virpiniemessä koirien kanssa ollessani, että teenpäs Merrille pari tunnariharjoitusta luonnonantimilla. Pieleen meni, ts metikköön. Pihalla pitää ottaa sitten sellainenkin asia huomioon kuin tuulen suunta. (daa) Varvikossa Merri haki sitä puukepakkoa kauempaa ja ensin mietin että miks se pyörii ja hyörii siellä ihan sivussa, kunnes tajusin, että joo... tuulihan se sen hajun sinne vie - ja ehkä oli liikaa painaa se "tunnarikapula" sinne sammaleiden sekaan. Taisi haju hävitä sinne kasvillisuuteen - tai tuuli viedä sen mukanaan eteenpäin. 

Sitten kun vaihdoin kapulan väylälle (pururata) niin siinäkin Merri lähti hakemaan sitä paljon kauempaa kuin missä se oikea oikeasti oli. Sitten se toi yhden väärän. Sitten tuli liikennettä (kuntoilijoita) joten piti väistellä niitä. Ja lopulta ei enää ollutkaan aikaa reenistellä kun oli aika jatkaa teputtelua takaisin kisapaikalle. Tämä kaikki puuhastelu kun tehtiin ennen Nemin päivän ekaa agistarttia. 

Summasurarum: tunnari harjoituksena huono, mutta toisaalta puuhasin silti jotain Merrin kanssa, eli se sai hivenen aktivointia ... (palkkasin mä sen jostain asiasta, sivulle tulosta tms joten ei se ihan nakitta jäänyt). 

Ei kommentteja: